Βίντεο: Τα δάκρυα της Μογκερίνι για το μακελειό στις Βρυξέλλες
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της είδησης για τα «τυφλά» χτυπήματα στο Βέλγιο, ενώ παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου στο Αμάν
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο άκουσμα της είδησης για τα «τυφλά» τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντέρικα Μογκερίνι.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρούσε η κυρία Μογκερίνι μαζί με το υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας στο Αμάν, ενημερώθηκε για τις αιματηρές επιθέσεις που συγκλόνισαν την «πρωτεύουσα της Ευρώπης» και ξέσπασε σε κλάματα. Οι φωτογραφίες στις οποίες η ίδια απεικονίζεται θλιμμένη μη μπορώντας να συνεχίσει τις δηλώσεις της, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.