Τραμπ: Να απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους

Τραμπ: Να απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Τραμπ υποστηρίζει ότι έρευνες δείχνουν ότι οι μουσουλμάνοι τρέφουν «μίσος» προς τους Αμερικανούς και αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα κι άλλες επιθέσεις

Τραμπ: Να απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους
Να υπάρξει «πλήρης και ολοσχερής απαγόρευση» της εισόδου οποιουδήποτε μουσουλμάνου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μέχρι το μεταναστευτικό ζήτημα να αντιμετωπιστεί από το αμερικανικό Κογκρέσο, ζητεί ο διεκδικητής του χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος προκειμένου να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016, Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Τραμπ υποστηρίζει ότι έρευνες δείχνουν ότι οι μουσουλμάνοι τρέφουν «μίσος» προς τους Αμερικανούς και αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα κι άλλες επιθέσεις.

«Χωρίς να εξεταστούν τα διάφορα στοιχεία των ερευνών, είναι προφανές στον καθένα ότι το μίσος είναι πέραν πάσης κατανόησης», αναφέρει ο κ. Τραμπ. «Το από πού προέρχεται αυτό το μίσος και γιατί είναι κάτι που θα πρέπει να προσδιορίσουμε. Μέχρι να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε και να κατανοήσουμε αυτό το πρόβλημα και την επικίνδυνη απειλή που εγείρει, η χώρα μας δεν μπορεί να γίνεται θύμα φρικιαστικών επιθέσεων που πιστεύουν μόνο στον τζιχάντ και δεν έχουν καμιά αίσθηση λογικής ούτε σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης