Πράξη έκαναν οι Anonymous την απειλή τους για επίθεση κατά των τζιχαντιστών που εκτόξευσαν πριν από λίγες ώρες ως αντίποινα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Η οργάνωση των χάκερ ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας Pastebin πως ο διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του ISIS ξεκίνησε ήδη.
«Χακάραμε περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς του Ισλαμικού Κράτους» επιβεβαιώνεται στο μήνυμα. Ο τρόπος των κυβερνοεπιθέσεων αυτών δεν διευκρινίστηκε.
Οι Anonymous δημοσίευσαν τον σχετικό κατάλογο σε ένα φόρουμ με την ετικέτα #daeshbags, που παραπέμπει στην αγγλική υβριστική λέξη "douchebag", δηλαδή σκουπίδι.
Σε μια προφανή απάντηση, ένα μήνυμα αναρτήθηκε μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram όπου καλούνται οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους.
Οι χάκερ Anonymous απειλούν (…) ότι θα εξαπολύσουν μια ευρεία επιχείρηση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ηλίθιοι) γράφει το μήνυμα.
Κλείσιμο
Παρ΄όλα αυτά δεν είναι λίγοι αναλυτές που έσπευσαν να δηλώσουν πως αυτή η κίνηση είναι στην ουσία κακή, καθώς αυτοί οι λογαριασμοί που μπορεί να παρακολουθούνταν, αφήνοντας πλέον την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες χωρίς πληροφορίες.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.