Αυξάνουν την ασφάλειά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Αυξάνουν την ασφάλειά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια και οι αερογραμμές ανεβάζουν τον πήχη της ασφάλειας, λόγω του φόβου που προκλήθηκε από τις πρόσφατες επιθέσεις κατά της Γαλλικής πρωτεύουσας

Αυξάνουν την ασφάλειά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
Η Air France ανέφερε πως μία εκ των πτήσεών της από το αεροδρόμιο Schipol του Amsterdam δέχθηκε απειλή μέσω Twitter σήμερα. Όλοι οι επιβάτες βγήκαν από το αεροπλάνο και οι αρχές έψαξαν τις αποσκευές και το αεροπλάνο διεξοδικά.

Το βόρειο terminal του Λονδρέζικου Gatwick εκκενώθηκε για πάνω από 7 ώρες το Σάββατο, με την αστυνομία να διερευνά τη δράση ενός 41χρονου από τη Γαλλία ο οποίος δρούσε περίεργα και παράτησε μία τσάντα μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών. Μία ομάδα πυροτεχνουργών κλήθηκε προς διερεύνηση και ένα υποτιθέμενο όπλο αναφέρεται πως ελήφθη για περαιτέρω εξέταση.

Κλείσιμο
Οι αεροπορικές εταιρίες όπως οι EasyJet, Air France, British Airways, United, Delta και American προσέφεραν δωρεάν καθυστέρηση στους ταξιδιώτες προς το Παρίσι εάν αυτοί το επιθυμούν. Η υπηρεσία Αeroports de Paris, η οποία διαχειρίζεται και το αεροδρόμιο Charles de Gaulle προειδοποίησε πως οι επιβάτες μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις στα τελωνεία και στα γραφεία μετανάστευσης μέχρι και 45 λεπτά.

Η Γαλλία έχει κινητοποιήσει το στρατό της και έχει κλείσει τα τουριστικά κέντρα.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης