Ιορδανία: Αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών για την εκτέλεση του πιλότου

Ιορδανία: Αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών για την εκτέλεση του πιλότου

Ο βασιλιάς Αμπντάλα δεσμεύθηκε να διεξαγάγει έναν «ανελέητο πόλεμο» ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Ιορδανία: Αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών για την εκτέλεση του πιλότου
Αεροπορικές επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία πραγματοποίησε σήμερα η Ιορδανία, έπειτα από την δολοφονία του Ιορδανού πιλότου, Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ, από τους ακραίους ισλαμιστές, όπως ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο νεαρός Ιορδανός θανατώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο, αφού οι τζιχαντιστές τον έκλεισαν σε ένα κλουβί, περιέλουσαν το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησαν.

Κλείσιμο
Μάλιστα, όχι μόνο οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών παρακολούθησαν από μια μεγάλη οθόνη την τρομακτική εκτέλεση του άτυχου άντρα, αλλά όπως έγινε γνωστό σήμερα, οι μαχητές του Ισλαμικούς Κράτους ζήτησαν από τους οπαδούς τους μέσα από το Twitter και μέσω του hashtag #SuggestAWayToKillTheJordanianPilotPig (προτείνετε-έναν-τρόπο-για-να-σκοτώσουμε-το-ιορδανικό-γουρούνι) τις «προτάσεις» τους για την εκτέλεση του νεαρού πιλότου!

Σημειώνεται πως το Ισλαμικό Κράτος ζητούσε ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωσή του να αποφυλακιστεί η βομβίστρια Σαντζίντα αλ-Ρισάουι, η οποία κρατείται σε φυλακές της Ιορδανίας.

Πάντως, η κυβέρνηση της Ιορδανίας είχε ανακοινώσει πως θα εκτελέσει όλους τους κρατούμενους που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση αν ο 26χρονος πιλότος εκτελείτο από τους άνδρες του ΙΚ, ενώ χθες ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα δεσμεύθηκε να διεξαγάγει έναν «ανελέητο πόλεμο» ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στο ίδιο το έδαφος που ελέγχει η τζιχαντιστική οργάνωση, ανέφερε η ιορδανική κρατική τηλεόραση.
.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης