Σκωτία: Παραμένει το προβάδισμα για τους «ενωτικούς»
Το 52% ψηφίζει «όχι» για την απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο - Στο 48% το «ναι»
Προβάδισμα στην καμπάνια «Καλύτερα μαζί» που τάσσεται κατά της απόσχισης από το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει η τελευταία δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov καθώς συγκεντρώνει ποσοτό 52% έναντι 48% όσων τάσσοντα υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας.
Η δημοσκόπηση σε δείγμα 1.300 ανθρώπων διεξήχθη από την Τρίτη έως την Πέμπτη, την περίοδο, δηλαδή, που στη Σκωτία βρέθηκαν οι επικεφαλής των τριών μεγάλων βρετανικών κομμάτων.
Σύμφωνα με το Sky News, η Πέμπτη ήταν μια «καλή ημέρα» για τους οπαδούς του «όχι» καθώς ανεξάρτητες βαρύνουσες φωνές εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο απόσχισης της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.