Το 62% των Γάλλων θέλει να φύγει ο Ολάντ

Το 62% των Γάλλων θέλει να φύγει ο Ολάντ

Στο ναδίρ η δημοτικότητα του γάλλου προέδρου μετά το βιβλίο της Τριερβελέρ - Οι πολίτες θέλουν να παραιτηθεί πριν λήξει η θητεία του 

Το 62% των Γάλλων θέλει να φύγει ο Ολάντ
Φαίνεται πως το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ έκανε τη «δουλειά» του. Η δημοτικότητα του γάλλου προέδρου βρίσκεται στο ναδίρ, ενώ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση η πλειοψηφία των Γάλλων πολιτών θέλει να αποχωρήσει από την εξουσία,

Ειδικότερα, σύμφωνα με μελέτη της l'Ifop για το περιοδικό της Figaro, το 62% των ερωτηθέντων θέλει να εγκαταλείψει ο Ολάντ τον προεδρικό θώκο προτού τελειώσει τη θητεία του. Ακόμη και ένα τέταρτο σχεδόν (23%) των οπαδών των σοσιαλιστών που απάντησαν στην ερώτηση, επιθυμούν να αποχωρήσει ο Γάλλος Πρόεδρος.

Κλείσιμο
Πάντως, το 61% των ερωτηθέντων, προβλέπει ότι ο Ολάντ θα επιλέξει να παραμείνει στο πόστο του, μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως των εξελίξεων.

Ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς βλέπει την δημοτικότητα του να πέφτει σε άνευ προηγουμένου χαμηλά επίπεδα, στο απίστευτο 13%, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της TNS Sofres για την Figaro.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης