106 νέοι θάνατοι το διάστημα από την 17η ως την 18η Αυγούστου σε τρεις χώρες
Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) αυξήθηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό Έμπολα στη δυτική Αφρική.
Ειδικότερα ο απολογισμός της επιδημίας Έμπολα στη δυτική Αφρική αυξήθηκε στους 1.350 νεκρούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΟΥ, με 106 νέους θανάτους το διάστημα από την 17η ως την 18η Αυγούστου σε τρεις χώρες.
Σύμφωνα με τον οργανισμό υγείας του ΟΗΕ, καταγράφηκαν συνολικά 221 νέα κρούσματα του ιού, που προκαλεί αιμορραγικό πυρετό, στη Γουινέα, στη Λιβερία και στη Σιέρα Λεόνε μέσα στις δύο ημέρες αυτές.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία