Πεκίνο: Έκκληση για ηρεμία και αυτοσυγκράτηση στην Ουκρανία
«Μια πολιτική διευθέτηση είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία»
Ο κινέζος υφυπουργός Εξωτερικών Λι Μπαοντόνγκ επανέλαβε σήμερα την έκκληση του Πεκίνου για ηρεμία και αυτοσυγκράτηση στην Ουκρανία, αφού οι υποστηριζόμενοι από τη Μόσχα ηγέτες της Κριμαίας ανακοίνωσαν πως το 96% των ψηφοφόρων ψήφισε υπέρ της απόσχισης από την Ουκρανία και της ένωσης με τη Ρωσία.
Ο Λι, μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν από μια επίσκεψη που ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ πρόκειται να πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη, πρόσθεσε πως μια πολιτική διευθέτηση είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιλυθεί η κρίση στην Ουκρανία.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.