Μία υψηλόβαθμη ιρανική πηγή υποστήριξε σήμερα ότι οι ΗΠΑ συμφώνησαν στην αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων του Ιράν που βρίσκονται στο Κατάρ αλλά και σε άλλες ξένες τράπεζες, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη ένδειξη «σοβαρότητας» εκ μέρους της Ουάσινγκτον ενόψει των ειρηνευτικών συνομιλιών που πραγματοποιούνται στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία μίλησε ανώνυμα λόγω της ευαίσθητης φύσης του ζητήματος, η αποδέσμευση των κεφαλαίων «συνδέεται άμεσα με τη διασφάλιση της ασφαλούς ναυσιπλοΐας μέσω των Στενών του Ορμούζ», θέμα που αναμένεται να αποτελέσει βασικό σημείο στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Διαψεύδουν οι ΗΠΑ
Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία για αποδέσμευση ιρανικών περιουσιακών στοιχείων, απορρίπτοντας τους σχετικούς ισχυρισμούς που μεταδόθηκαν από διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα ιρανικές πηγές.
Σημειώνεται ότι οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών αναμένεται να συναντηθούν σήμερα το απόγευμα στο Ισλαμαμπάντ, σε μια κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του πολέμου.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events