Βοστώνη: Τι είπε για τις εκρήξεις ο γιος του Στ. Κυριακίδη που κέρδισε το 1946 στον Μαραθώνιο
«Τα είχαμε χαμένα. Μέσα σε λίγα δεύτερα έγινε δεύτερη έκρηξη και τότε καταλάβαμε πως ήταν βόμβες. Το ευτύχημα ήταν πως ήταν μικρής έντασης και μάλλον τις είχαν φτιάξει ερασιτέχνες», είπε
«Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα, γεμάτη χαρά. Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί τίποτα κακό. Ο δικός μας μαραθώνιος είναι σα μια μεγάλη γιορτή για εμάς. Χτύπησαν τους δρομείς που έφταναν στον τερματισμό», δήλωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο γιος του Έλληνα δρομέα Στέλιου Κυριακίδη, ο οποίος το 1946 θριάμβευσε στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, πετυχαίνοντας ατομικό και παγκόσμιο ρεκόρ.
«Έγινε η πρώτη έκρηξη. Πολύς θόρυβος και πάρα πολύς καπνός. Δεν ξέραμε εκείνη τη στιγμή τι είχε γίνει. Τα είχαμε χαμένα», προσθέτει, περιγράφοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το σκηνικό τρόμου που επικράτησε χθες στη Βοστώνη.
«Μέσα σε λίγα δεύτερα έγινε δεύτερη έκρηξη και τότε καταλάβαμε πως ήταν βόμβες. Το ευτύχημα ήταν πως ήταν μικρής έντασης και μάλλον τις είχαν φτιάξει ερασιτέχνες», σημείωσε ο κ. Κυριακίδης, υπογραμμίζοντας πως η επέμβαση των Αρχών ήταν άμεση.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.