Βοστώνη: Τουλάχιστον οκτώ παιδιά μεταξύ των τραυματιών
Στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης νοσηλεύονται ένα αγόρι 2 ετών με τραύμα στο κεφάλι, ένα κορίτσι 9 ετών με τραύμα στο πόδι και έξι άλλα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών.
Τουλάχιστον οκτώ παιδιά είναι μεταξύ των εκατοντάδων τραυματιών από τη διπλή βομβιστική επίθεση λίγα μέτρα πριν από τη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου της Βοστώνης.
Συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης νοσηλεύονται ένα αγόρι 2 ετών με τραύμα στο κεφάλι, ένα κορίτσι 9 ετών με τραύμα στο πόδι και έξι άλλα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών.
Κλείσιμο
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης μεταφέρθηκαν 29 τραυματίες, οι οποίες έφεραν από κοψίματα και μώλωπες μέχρι σοβαρά τραύματα από θραύσματα. Επιπλέον, όπως ανέφεραν χειρουργοί, πραγματοποιήθηκαν ακρωτηριασμοί.
Ο χειρουργός Πίτερ Φέιγκενχολτς του Γενικού Νοσοκομείου, ο οποίος προχώρησε σε επεμβάσεις σε έξι πρόσωπα θεατών του μαραθωνίου, δήλωσε πως αυτοί που ήταν σοβαρότερα τραυματισμένοι -κανένας από τους οποίους δεν ήταν παιδί- έφτασαν στο νοσοκομείο μέσα στα πρώτα 15 λεπτά μετά από τις εκρήξεις. Ο πιο ηλικιωμένος από τους τραυματίες που φρόντισε ήταν 71 ετών.
Ο κ. Φέιγκενχολτς είπε πως η ανάρρωση μερικών από τους τραυματίες θα είναι δύσκολη, καθώς θα χρειαστούν νέες επεμβάσεις αύριο και σειρά επεμβάσεων μέσα στις επόμενες ημέρες.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.