Ο Κινέζος ΥΠΕΞ Γουάνγκ Γι επισκέπτεται Ιταλία και Ελβετία
Ο Γουάνγκ Γι θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Κίνας–Ιταλίας και στον τέταρτο Στρατηγικό Διάλογο Κίνας–Ελβετίας
Ο υπουργός Εξωτερικών της ΚίναςΓουάνγκ Γι θα επισκεφτεί την Ιταλία και την Ελβετία από την Τρίτη μέχρι τη 12η Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Κίνας-Ιταλίας, αλλά και στον τέταρτο γύρο του Στρατηγικού Διαλόγου των υπουργών Εξωτερικών Κίνας-Ελβετίας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.