Ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει γυμναστική στο σπίτι του ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης Ρουβάς.
Ο τραγουδιστής έδειξε στους διαδικτυακούς του ακόλουθους ένα μέρος της προπόνησής του. Στο κλιπ που δημοσίευσε φαίνεται να κάνει μία σειρά από ασκήσεις με βάρη.
Μάλιστα επέλεξε να ντύσει μουσικά το βίντεο με το τραγούδι του «Έλα μου» και πιο συγκεκριμένα με το σημείο, όπου ακούγονται οι στίχοι «Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας. Θα σου κάνω και μασάζ στα πόδια σου, αν πονάς». «Το κίνητρό σου στο γυμναστήριο», σχολίασε πάνω σε αυτό ο Σάκης Ρουβάς.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.