Η Αντάλιασπορ γνώρισε μία βαριά εκτός έδρας ήττα με 2-5 από την Ριζεσπορ, στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της και γνώριμό μας από την θητεία του στον Άρη, Χουλιάν Κουέστα.
Το τελευταίο από τα τέρματα που δέχθηκε, μπήκε στο 89', δεν έχει όμως τόση σημασία το λεπτό αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο Τόμας Τσβαντσάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού τερματοφύλακα.
Ο επιθετικός της Ρίζεσπορ βγήκε στην αντεπίθεση κι επέλεξε να σουτάρει πριν καν περάσει τη σέντρα.
Ο Κουέστα είχε ανέβει αρκετά ψηλά, ωστόσο η προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα ήταν άκαρπη μιάς και αυτή... γλίστρησε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του για να καταλήξει τελικά στην εστία του.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς