Την εκτίμηση ότι η Τεχεράνη επιδιώκει συνομιλίες για την αποκλιμάκωση της έντασης με το Ισραήλεξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στέλνοντας ταυτόχρονα αυστηρό μήνυμα προς την ιρανική ηγεσία να προχωρήσει άμεσα σε διάλογο «πριν να είναι αργά».
«Θα έλεγα ότι το Ιράν δεν κερδίζει αυτόν τον πόλεμο και πρέπει να μιλήσει, πρέπει να μιλήσει αμέσως πριν να είναι αργά», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G7, κατά τη συνάντησή του με τον Καναδό πρωθυπουργό Μαρκ Κάρνεϊ.
Ο Τραμπ υπογράμμισε ότι η παρούσα κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή για το Ιράν και κάλεσε το ιρανικό καθεστώς να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το συντομότερο δυνατόν, προειδοποιώντας για τις συνέπειες περαιτέρω καθυστερήσεων.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει πως δεν προτίθεται να υπογράψει τη δήλωση της G7 σχετικά με το Ισραήλ και το Ιράν, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το CBS News, επικαλούμενο ανώνυμους αξιωματούχους των ΗΠΑ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.