Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρεαλιστικός και εποικοδομητικός ο διάλογος με τις ΗΠΑ, λέει το Κρεμλίνο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρεαλιστικός και εποικοδομητικός ο διάλογος με τις ΗΠΑ, λέει το Κρεμλίνο

Καλό βήμα προς τα εμπρός η συμφωνία για κατάπαυση πυρός στις ενεργειακές εγκαταστάσεις, υπάρχουν προϋποθέσεις για τη Μαύρη Θάλασσα, είπε ο Πεσκόφ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρεαλιστικός και εποικοδομητικός ο διάλογος με τις ΗΠΑ, λέει το Κρεμλίνο
Την ικανοποίηση της Ρωσίας για την εξέλιξη του διαλόγου με τις Ηνωμένες Πολιτείες, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το πόσο ρεαλιστικά και εποικοδομητικά αναπτύσσεται ο διάλογός μας και πόσο παραγωγικά», δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας πως «συνεχίζουμε τις επαφές μας με την αμερικανική πλευρά. Γνωρίζετε ότι οι επαφές αυτές συνεχίζονται πολύ εντατικά».

«Αυτό (το μορατόριουμ για τις επιθέσεις στα ενεργειακά συστήματα της Ρωσίας και της Ουκρανίας) είναι ένα καλό βήμα προς τα εμπρός, χάρη στις εποικοδομητικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των επαφών μας με την αμερικανική πλευρά. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο», συνέχισε, αναφερόμενος στα όσα προέκυψαν από την επικοινωνία Τραμπ και Πούτιν.

Όσο για την «πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας», ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου ξεκαθάρισε πως για να τεθεί σε ισχύ, πρέπει να ικανοποιηθούν ορισμένες προϋποθέσεις. «Φυσικά, αυτή τη φορά πρέπει να επικρατήσει η δικαιοσύνη και θα συνεχίσουμε τις εργασίες μας με τους Αμερικανούς (για την πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας)», είπε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης