Την πρόθεσή της να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γερμανία ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η επικεφαλής του κόμματος Συμμαχία Σάρα Βάγκενκνεχτ (BSW), το οποίο έμεινε εκτός Bundestag για κάτι περισσότερους από 13.000 ψήφους.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους η Σάρα Βάγκενκνεχτ εξέφρασε παράπονα για δυσκολίες που συνάντησαν ορισμένοι ψηφοφόροι με την επιστολική ψήφο, ειδικά εκλογές στο εξωτερικό.
Η ίδια υποστήριξε, ακόμα, χωρίς να παραθέτει αποδείξεις, ότι δημοσκοπικές εταιρείες σκοπίμως παρουσίαζαν στοιχεία που έδειχναν ότι το κόμμα της θα δυσκολευόταν να βρεθεί στη Βουλή της Γερμανίας, προκειμένου να αποτρέψουν ψηφοφόρους να ρίξουν ψήφο υπέρ του.
Αναζητώντας, πάντως, θετικά στοιχεία στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, η κυρία Βαγκενκνέχτ σημείωσε ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων που στήριξαν το κόμμα της ήταν μεγαλύτερος από αυτόν των Ευρωεκλογών.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.