Την πρόθεσή της να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γερμανία ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η επικεφαλής του κόμματος Συμμαχία Σάρα Βάγκενκνεχτ (BSW), το οποίο έμεινε εκτός Bundestag για κάτι περισσότερους από 13.000 ψήφους.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους η Σάρα Βάγκενκνεχτ εξέφρασε παράπονα για δυσκολίες που συνάντησαν ορισμένοι ψηφοφόροι με την επιστολική ψήφο, ειδικά εκλογές στο εξωτερικό.
Η ίδια υποστήριξε, ακόμα, χωρίς να παραθέτει αποδείξεις, ότι δημοσκοπικές εταιρείες σκοπίμως παρουσίαζαν στοιχεία που έδειχναν ότι το κόμμα της θα δυσκολευόταν να βρεθεί στη Βουλή της Γερμανίας, προκειμένου να αποτρέψουν ψηφοφόρους να ρίξουν ψήφο υπέρ του.
Αναζητώντας, πάντως, θετικά στοιχεία στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, η κυρία Βαγκενκνέχτ σημείωσε ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων που στήριξαν το κόμμα της ήταν μεγαλύτερος από αυτόν των Ευρωεκλογών.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.