Ο Λιθουανός πρόεδρος, Γκιτάνας Ναουσέντα, δήλωσε σήμερα ότι δε θα είναι σωστό να επιβληθεί μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας μέσω εξαναγκασμού.
«Η ειρήνη δεν μπορεί να είναι μια άμεση συναλλαγή, η οποία μπορεί να αθετηθεί ανά πάσα στιγμή από μία χώρα που δεν έδειξε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη» δήλωσε ο Ναουσέντα στους δημοσιογράφους στο Βίλνιους πριν την τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελέσνκι.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.