Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε το γραφείο της την Τρίτη.
«Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει επιβεβαιώσει ότι θα παραστεί στις 60ές τελετές ορκωμοσίας. Η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα δεν θα παραστεί στην επικείμενη ορκωμοσία», ανέφερε η ανακοίνωση, ωστόσο, δεν δόθηκε κανένας λόγος για την απουσία της.
Η Μισέλ Ομπάμα δεν παρέστη επίσης στην κηδεία του πρώην προέδρου Τζίμι Κάρτερ την περασμένη εβδομάδα. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Μπους και η Λόρα Μπους και ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον ήταν παρόντες, όπως και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Τζιλ Μπάιντεν και ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια.
Σύμφωνα με το NBC News, η Μισέλ Ομπάμα έχει παρευρεθεί σε κάθε ορκωμοσία από την ορκωμοσία του συζύγου της το 2009, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Τραμπ όταν διαδέχθηκε τον Ομπάμα το 2017.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών