Σοκ προκαλεί η δολοφονία ενός 5χρονου από την ίδια τη μητέρα του στην Αλάσκα, η οποία, μάλιστα, στη συνέχεια έστειλε φωνητικό μήνυμα στον πατέρά του παιδιού και πρώην σύζυγό της στο οποίο, μεταξύ άλλων, του είπε «μην φρικάρεις, δεν έχουμε πια γιο».
Σύμφωνα με τη δικογραφία η 43χρονη Cedar Mae Sarten σκότωσε τον γιο της Μπόντι με ένα 10κιλο βάρος στις 13 Οκτωβρίου αφήνοντας του μια σειρά ανατριχιαστικών μηνυμάτων.
«Ρόμπερτ είναι πολύ σοβαρό αυτό, πρέπει να έρθεις εδώ τώρα» φέρεται να είπε αρχικά η 43χρονη στον πρώην σύζυγό της για να προσθέσει στη συνέχεια «παρακαλώ μην φρικάρεις, δεν έχουμε πια γιο».
Ο 5χρονος Μπόντι
Όπως αναφέρεται στη δικογραφιά, η 43χρονη αρχικά χτύπησε το παιδί με ένα βάρος και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο λίγη ώρα αφού ο πατέρας του τον είχε αφήσει στο σπίτι της στα πλαίσια του διαζυγίου που είχε εκδοθεί.
Οι διασώστες που έσπευσαν στο σπίτι της 43χρονης βρήκαν το άψυχο κορμί του 5χρονου παιδιού σε ένα κρεβάτι και την ίδια να έχει αυτοτραυματιστεί σε μια προσπάθειαν να βάλει τέλος στη ζωή της.
Κατά πληροφορίες η 43χρονη έστειλε μήνυμα στον πατέρα του παιδιού και από το νοσοκομείο λέγοντας του «ξέρω ότι είσαι εξοργισμένος γιατί πέθανε στη βάρδιά μου το παιδί. Σε πήρα τηλέφωνο, ήξερα ότι συμβαίνει κάτι λάθος. Δεν σε κατηγορώ, απλά το αναφέρω»
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.