Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας για τους βομβητές από την Ταϊβάν που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ
Σύμφωνα με τον Χσου Τσινγκ Κουάνγκ η εταιρεία του Gold Apollo δεν κατασκεύασε τους επίμαχους βομβητές αλλά αυτό το έκανε η ευρωπαϊκή εταιρεία στην οποία είχε δοθεί η σχετική άδεια να χρησιμοποιεί τη φίρμα
Νέα διάσταση στο θρίλερ με το τι συνέβη με τους βομβητές της Χεζμπολάχ που εξερράγησαν στον Λίβανο με αποτέλεσμα 9 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και περίπου 2.750 να τραυματιστούν δίνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας από την Ταϊβάν, μοντέλο της οποίας φέρεται ήταν οι επίμαχοι pagers.
Σύμφωνα με τον Χσου Τσινγκ Κουάνγκ η εταιρεία του Gold Apollo δεν κατασκεύασε τους επίμαχους βομβητές αλλά αυτό το έκανε η ευρωπαϊκή εταιρεία στην οποία είχε δοθεί η σχετική άδεια να χρησιμοποιεί τη φίρμα.
Ωστόσο ο ίδιος απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της ευρωπαϊκής εταιρείας.
Κατά τα δημοσιεύματα η παρέμβαση από την ισραηλινή μυστική υπηρεσία «έγινε στο στάδιο παραγωγής».
Οι φωτογραφίες των βομβητών που ανέλυσε το Reuters έδειξαν ότι έχουν στοιχεία που προσομοιάζουν με συσκευές που κατασκευάζει η εταιρεία Gold Apollo από την Ταϊβάν.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.