Ισραήλ: Ο Νετανιάχου διαμηνύει ότι δεν θα τελειώσει ο πόλεμος στη Γάζα αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του Ισραήλ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου διαμηνύει ότι δεν θα τελειώσει ο πόλεμος στη Γάζα αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του Ισραήλ

Δεν θα αποσυρθούμε από τη Γάζα και δεν θα απελευθερώσουμε Παλαιστίνιους κρατούμενους είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ - Ο Ισλαμικός Τζιχάντ λέει ότι δεν θα εμπλακεί σε οποιαδήποτε συμφωνία για τους ομήρους στη Γάζα χωρίς εκεχειρία 

netanuahu
Στη σκληρή γραμμή επιμένει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, που διαμήνυσε ότι το Ισραήλ δεν θα υποχωρήσει στις στάσεις του, εάν δεν επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του πολέμου στη Γάζα.

Ο Νετανιάχου, σε δηλώσεις του στην ισραηλινή τηλεόραση διαμήνυσε ότι το το Ισραήλ δεν θα αποσύρει τις δυνάμεις του από τη Λωρίδα της Γάζας ούτε θα απελευθερώσει χιλιάδες Παλαιστίνιους που κρατούνται σε φυλακές ασφαλείας στο Ισραήλ, αποκρούοντας αναφορές μέσων ενημέρωσης για κάποιους όρους μιας ενδεχόμενης συμφωνίας για εκεχειρία με τη Χαμάς.

«Δεν θα τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο αν δεν επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του. Αυτό σημαίνει εξάλειψη της Χαμάς, επιστροφή όλων των ομήρων μας και διασφάλιση πως η Γάζα δεν θα αποτελεί πλέον απειλή για το Ισραήλ», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της παλαιστινιακής οργάνωσης μαχητών Ισλαμικός Τζιχάντ, Ζιάντ αλ-Ναχάλα, ανέφερε σήμερα σε μια ανακοίνωση πως η οργάνωση δεν θα εμπλακεί σε οποιεσδήποτε συμφωνίες που αφορούν Ισραηλινούς ομήρους χωρίς διασφάλιση μιας συνολικής εκεχειρίας και της αποχώρησης των ισραηλινών δυνάμεων από τη Λωρίδα της Γάζας.



Ειδήσεις σήμερα:

Greek Mafia: Αναζητούν ομογενή από το Ουζμπεκιστάν για τη δολοφονία Σκαφτούρου - Νέο ένταλμα σύλληψης

Εκκλησία: Τα «στρατόπεδα» της Ιεραρχίας για τη βάπτιση των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα σε βρω, δεν θα σε αφήσω, λέει στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης