Βραζιλία: Μοντέλο πήγε τόπλες βόλτα τον σκύλο της, συνελήφθη και καταγγέλλει μεροληψία της αστυνομίας

Βραζιλία: Μοντέλο πήγε τόπλες βόλτα τον σκύλο της, συνελήφθη και καταγγέλλει μεροληψία της αστυνομίας

«Δυστυχώς στη χώρα μου αν και το Σύνταγμα διασφαλίζει την ισότητα των φύλων, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει» υποστηρίζει η Καρολίν Βέρνερ

brazilia-modelo
Την έντονη διαμαρτυρία της για τη συμπεριφορά της αστυνομίας στο πρόσωπό της αφού την συνέβαλαν όταν έβγαλε τόπλες βόλτα τον σκύλο της εκφράζει το 37χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, Καρολίν Βέρνερ.



Μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας για τη σύλληψη και την δίωξη που της ασκήθηκε για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάιο, η Βέρνερ υποστηρίζει ότι υπάρχει μεροληψία σε βάρος των γυναικών.

Κλείσιμο
«Δυστυχώς στη χώρα μου αν και το Σύνταγμα διασφαλίζει την ισότητα των φύλων, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει. Δεν μπορώ να έχω την ίδια ελευθερία με τους άνδρες και νιώθω ότι είμαι καταπιεσμένη από το σύστημα και την περιοριστική ερμηνεία του νόμου. Αυτό που θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό και για τα δύο φύλα καταλήγει σε άρνηση για το ένα από τα δύο με καταπιεστικό τρόπο» είπε χαρακτηριστικά στο βραζιλιάνικο G1.



Περιγράφοντας τι συνέβη τον Μάιο, το 37χρονο μοντέλο είπε ότι αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα της την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της έχοντας βγάλει βόλτα τον σκύλο της μετά από μια μέρα στην παραλία. Τότε λέει ότι την πλησίασαν αρκετοί αστυνομικοί, την έβαλαν σε ένα όχημα και την πήγαν σε αστυνομικό τμήμα όπου της έδωσαν μια μπλούζα.

«Με πήγαν στο τμήμα, με έριξαν σε ένα σκοτεινό κελί και πέρασαν τις χειροπέδες από το ταβάνι απαγορεύοντας μου να επικοινωνήσω με συγγενείς, φίλους και τον δικηγόρο μου. Πέρασα πάνω από μια ώρα σε αυτή την κατάσταση» είπε το μοντέλο από τη Βραζιλία.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το να είναι τόπλες σε δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με το άρθρο 233 του Ποινικού Κώδικα της Βραζιλίας η 37χρονη κατηγορείται για «άσεμνη σκηνή σε δημόσιο χώρο», κατηγορία που επισείει ποινή από τρία χρόνια μέχρι έναν χρόνο στη φυλακή.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για ρούχα

«Ο Καρράς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο» αποκάλυψε ο πρόεδρος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πήρε θέση για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς ο Μπισμπίκης - Φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης