Εκλογές στην Τουρκία: Ο Ερντογάν επικρίνει μέσα ενημέρωσης στη Δύση για απόπειρα χειραγώγησης των ψηφοφόρων του
Ο ακροδεξιός υποψήφιος Σινάν Ογάν, ο οποίος εξασφάλισε 5,2% στον πρώτο γύρο, κάλεσε τους οπαδούς του να ψηφίσουν τον Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 28 Μαΐου
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε έντονα χθες Δευτέρα ορισμένα μέσα ενημέρωσης στη Δύση που θεωρεί ότι προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα να επηρεάσουν την κοινή γνώμη με τα πρωτοσέλιδά τους για τις τουρκικές εκλογές.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber, o 69χρονος Ερντογάν υποστήριξε ότι η Δύση είναι ενοχλημένη από την ανάπτυξη της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας. «Τους αρέσει που η Τουρκία γίνεται πιο ισχυρή στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας; Φυσικά δεν τους αρέσει... Δεν τους αρέσει γιατί πλέον δεν αγοράζουμε όπλα και πυρομαχικά από αυτούς», τόνισε.
«Το έθνος έδωσε απάντηση (στη Δύση) στις 14 Μαΐου. Ελπίζω ότι στις 28 Μαΐου θα το ξανακάνει», είπε ο Ερντογάν.
Στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξασφάλισε το 49,5% των ψήφων, ενώ ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποψήφιος μιας συμμαχίας έξι κομμάτων της αντιπολίτευσης, έλαβε 45%.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο ακροδεξιός υποψήφιος Σινάν Ογάν, ο οποίος εξασφάλισε 5,2% στον πρώτο γύρο, κάλεσε τους οπαδούς του να ψηφίσουν τον Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.