Ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Χάρι κοίταζαν επίμονα στο πάτωμα καθώς τους απαγορεύτηκε να χαιρετίσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα κατά τη διάρκεια της πομπής - ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ', ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα, έκαναν τη χειρονομία.
Όπως μεταδίδει η Daily Mail, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χαιρέτησαν το φέρετρο όταν πέρασαν το Κενοτάφιο στο Γουάιτχολ σήμερα το απόγευμα καθ' οδόν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμπρος την Αίθουσα του Ουέστμινστερ, όπου η σορός της βασίλισσας θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημαμέχρι την κηδεία της τη Δευτέρα (19/9).
Αλλά ο Άντριου και ο Χάρι απλώς έσκυψαν απλώς το κεφάλι τους αφούδεν τους επιτρεπόταν να φορούν στρατιωτική στολή, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν εργάζεται πλέον για το Παλάτι.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.