ΗΠΑ: Η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του Καπιτωλίου εξαιτίας αεροσκάφους που αποτέλεσε «πιθανή απειλή»

ΗΠΑ: Η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του Καπιτωλίου εξαιτίας αεροσκάφους που αποτέλεσε «πιθανή απειλή»

Η «πιθανή απειλή» αποδείχθηκε πως ήταν ένα στρατιωτικό αεροσκάφος με μια Ομάδα Αλεξιπτωτιστών του Στρατού των ΗΠΑ, οι οποίοι ήταν μέρος επίδειξης πριν από έναν αγώνα μπέιζμπολ

us_capitol
Η αστυνομία του Καπιτωλίου των Ηνωμένων Πολιτειών διέταξε την εκκένωση του συγκροτήματος την Τετάρτη (20/4), λέγοντας ότι «παρακολουθεί ένα αεροσκάφος που αποτελεί πιθανή απειλή».

Η αρχική δήλωση έδινε οδηγίες στους ανθρώπους στο συγκρότημα στην καρδιά της αμερικανικής κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον να φύγουν, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος του αεροσκάφους που παρακολουθούσε.



«Το αεροσκάφος δεν αποτελεί πλέον απειλή για το συγκρότημα του Καπιτωλίου», ανέφερε λίγο αργότερα σε ενημέρωση της η αστυνομία του Καπιτωλίου, που έχει αναλάβει την προστασία του κτιρίου που περιέχει τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία.

Κλείσιμο
Τελικά η «πιθανή απειλή» αποδείχθηκε πως ήταν ένα στρατιωτικό αεροσκάφος με μια Ομάδα Αλεξιπτωτιστών του Στρατού των ΗΠΑ, που ονομάζονται «Golden Knights», οι οποίοι ήταν μέρος επίδειξης πριν από έναν αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ των Washington Nationals και των Arizona Diamondbacks στο Nationals Park.

golden_knights


Αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι το αεροσκάφος δεν ανέφερε ότι απογειώθηκε και δεν είχε την κατάλληλη άδεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης