ανασύρθηκε μια γυναίκα από εννιαώροφο κτίριο στο Χαρκοβό το οποίο χτυπήθηκε από οβίδα του ρωσικού στρατού.
Διασώστες που έσπευσαν στο σημείο απομάκρυναν από το κτίριο περισσότερα από 20 άτομα, ενώ στο υπόγειο του κτιρίου κρύβονταν πάνω από 60 άτομα. Κανείς τους δεν τραυματίστηκε, όπως αναφέρουν τα ουκρανικά μέσα.
Από την οβίδα που χτύπησε το κτίριο υπήρξαν εκτεταμένες ζημίες από τον 2ο έως τον 7ο όροφο του κτιρίου, ενώ διαμερίσματα στον 4ο, 5ο και 6ο όροφο ισοπεδώθηκαν.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.