Φλόριντα: Αστυνομικός άρπαξε από τον λαιμό γυναίκα συνάδελφο του - Τον εμπόδισε να κακοποιήσει ύποπτο

Φλόριντα: Αστυνομικός άρπαξε από τον λαιμό γυναίκα συνάδελφο του - Τον εμπόδισε να κακοποιήσει ύποπτο

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σανράιζ συνεχάρη την αστυνομικό για την αντίδρασή της  ενώ χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του άντρα συνάδελφού της ως «αηδιαστική»

florida
Ένας βετεράνος αστυνομικός στη Φλόριντα βρίσκεται υπό έρευνα, αφού καταγράφηκε σε βίντεο να αρπάζει από τον λαιμό μια γυναίκα αστυνομικό όταν εκείνη προσπάθησε να τον τραβήξει μακριά από έναν ύποπτο με χειροπέδες. Σύμφωνα με το WSVN o 46χρονος Κρίστοφερ Πουλίς κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην 28χρονη γυναίκα αξιωματικό, η οποία δεν κατονομάζεται, έξω από ένα μανάβικο στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μίας σύλληψης ενός υπόπτου. Την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν μέσα σε ένα περιπολικό τον πλησίασε ο 46χρονος και άρχισε να τον χτυπάει κρατώντας στα χέρια του ένα σπρέι πιπεριού. Όταν η κίνηση του Πούλις έγινε αντιληπτή τον πλησίασε μία γυναίκα αστυνομικός και τραβώντας τον από τη ζώνη τον απομάκρυνε από το σημείο. Τοτε εκείνος θυμωμένος γύρισε προς το μέρος της και αφού την άρπαξε από το λαιμό για μερικά δευτερόλεπτα την έσπρωξε προς τα πίσω. 

Ο αστυνομικός διοικητής της τοπικής αστυνομίας, Άντονι Ρόζα, χαρακτήρισε «αηδιαστική» τη στάση του Πούλις. Ακόμη προχώρησε στην ανάρτηση του βίντεο χωρίς ήχο και αρνήθηκε να αποκαλύψει τι είπε ο 46χρονος στη  συνάδελφό του αλλά και στον ύποπτο.
«Το ότι η αστυνομικός παρενέβη και πρόλαβε μια κατάσταση από το να γίνει χειρότερη είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που πραγματοποιούμε» πρόσθεσε ακόμη ο διοικητής Ρόζα. Ακόμη  έδωσε συγχαρητήρια στην αστυνομικό για τα τη συμπεριφορά της για να προλάβει μια πιθανή κατάχρηση εξουσίας, ανεξαρτήτως εάν ο συνάδελφός της ήταν ανώτερός της.

Η 28χρονη αστυνομικός βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για 2 χρόνια, ενώ ο Πουλίς είναι ένας 46χρονος βετεράνος, με περισσότερα από 21 χρόνια στην υπηρεσία, όπως εξήγησε ο αστυνομικός διοικητής. Όπως διαβεβαίωσε, εναντίον του Πουλίς θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, όταν ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε δρόμο και για άλλες χώρες η Ελλάδα με τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, λένε διεθνή ΜΜΕ

Στον ανακριτή ο 32χρονος που κατηγορείται πως βίασε τη 14χρονη αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι

Τζώρτζης Μονογυιός: Με «ξερογκαζιές» και τα ηλεκτρονικά OFF η Ferrari
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης