ΗΠΑ: Νεκρή από πυροβολισμούς έγκυος στη Φιλαδέλφεια

ΗΠΑ: Νεκρή από πυροβολισμούς έγκυος στη Φιλαδέλφεια

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το αγέννητο παιδί της – Οι αρχές βρήκαν στο σημείο 11 κάλυκες - Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη

baby_shower
Νεκρή από σφαίρες αγνώστου έπεσε το βράδυ του Σαββάτου μια έγκυος κατά τη διάρκεια που ξεφόρτωνε από το αυτοκίνητό της τα δώρα από το baby shower στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Το όνομα της 32χρονης μέλλουσας μητέρας, η οποία διένυε τον 7ο μήνα κύησης, δεν έγινε γνωστό. Αξιωματούχοι της αστυνομίας είπαν ότι μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αϊνστάιν, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το αγέννητο παιδί της.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Το άτομο που το έκανε αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο δειλό», δήλωσε η αναπληρώτρια αστυνομικός επίτροπος, Κριστίν Κάλτερ.

Νεκρή από πυροβολισμούς έγκυος στη Φιλαδέλφεια


Κλείσιμο
«Ο πυροβολισμός εκτυλίχθηκε γύρω στις 20:30 (τοπική ώρα) στη βορειοανατολική Φιλαδέλφεια όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι από το baby shower της και κατέβαζε δώρα από το αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της κοντά στη διασταύρωση των οδών Palmetto και Benner στη γειτονιά Lawncrest», συμπλήρωσε η Κάλτερ κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ για το συμβάν.

εκγυος1


Ένας αστυνομικός που βρισκόταν σε περιπολία δύο τετράγωνα πιο πέρα άκουσε πυροβολισμούς και έσπευσε στο σημείο οπού είδε την έγκυο γυναίκα έξω από το σπίτι της να έχει υποστεί τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι και στο στομάχι της. Τουλάχιστον 11 κάλυκες περισυνέλλεξαν οι ανακριτές στο σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας, Τζέιμς Φράνσις Κέννεϊ, επικήρυξε τον δολοφόνο με 50.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.




Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για διάρρηξη πέντε διαμερισμάτων στην Καλαμαριά

Απέσυρε το βιβλίο της από την κυκλοφορία η Αναλένα Μπέρμποκ μετά τις κατηγορίες περί λογοκλοπής

Νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και... επεισόδια «αναστατώνουν» την Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης