Ρώσος διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός έξω από την πρεσβεία της χώρας του στο Βερολίνο

Ρώσος διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός έξω από την πρεσβεία της χώρας του στο Βερολίνο

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου του 35χρονου διπλωμάτη – Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο διπλωμάτης φαίνεται ότι έπεσε από το παράθυρο του ψηλότερου ορόφου της πρεσβείας

russian_embassy_berlin
Νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που προκαλούν πλήθος ερωτημάτων βρέθηκε ένας 35χρονος διπλωμάτης από τη Ρωσία, μπροστά από την πρεσβεία της χώρας του στο Βερολίνο.

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel μετέδωσε ότι η βερολινέζικη αστυνομία εντόπισε το άψυχο πτώμα του Ρώσου διπλωμάτη στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το κτήριο, στις 19 Οκτωβρίου περίπου στις 7:20.

Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σήμερα ότι το υπουργείο ενημερώθηκε για το συμβάν. Σημείωσε ότι δεν μπορεί να δώσει άλλες λεπτομέρειες για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας.

Το περιοδικό αναφέρει ότι ο άνδρας φαίνεται να έπεσε από το παράθυρο του ψηλότερου ορόφου της πρεσβείας της Ρωσίας, που βρίσκεται στη συνοικία Μίτε του Βερολίνου. Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό όπως και τα αίτια του θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί. Η σορός του διπλωμάτη έχει μεταφερθεί στη Ρωσία.

Η πρεσβεία δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο των Ρώσων διπλωματών, ο 35χρονος διαπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2019 ως δεύτερος γραμματέας της πρεσβείας.

Όπως ανέφεραν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της Γερμανίας, ο διπλωμάτης ήταν μυστικός πράκτορας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB), μετέδωσε το Der Spiegel.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι κλινικές μελέτες για το χάπι της Pfizer έδειξαν και με αριθμούς την υψηλή του αποτελεσματικότητα

Νέο «άλμα» με 6.909 νέα κρούσματα και 450 διασωληνωμένους

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος ισχύος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Covid, λέει η Κομισιόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης