Έζησε 102 χρόνια και αυτοκτόνησε λόγω... Φουκουσίμα!
Ο άντρας αυτός ήταν ο γηραιότερος κάτοικος του χωριού Ιιτάτε, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το πυρηνικό εργοστάσιο και μέσα στη διευρυμένη ζώνη αποκλεισμού
Ένας Ιάπωνας 102 ετών κάτοικος χωριού κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα αυτοκτόνησε επειδή, όπως δήλωσε η οικογένειά του, έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι του, μετέδωσε το πρακτορείο Jiji.
Ο άντρας αυτός ήταν ο γηραιότερος κάτοικος του χωριού Ιιτάτε, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το πυρηνικό εργοστάσιο και μέσα στη διευρυμένη ζώνη αποκλεισμού, που αποφασίστηκε την Δευτέρα.
Η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε την επέκταση της ζώνης αποκλεισμού γύρω από το εργοστάσιο εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.