Ρωσία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
Άνοιξαν τα πρώτα εκλογικά τμήματα στην Άπω Ανατολή
Οι Ρώσοι προσέρχονται από απόψε στις κάλπες, για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε διάστημα τριών ημερών, καθώς άνοιξαν τα πρώτα εκλογικά τμήματα στην Άπω Ανατολή (ξημερώματα Παρασκευής, τοπική ώρα), σε μια διαδικασία από την οποία έχουν αποκλειστεί οι κυριότεροι επικριτές του Κρεμλίνου.
«Ξεκινάμε!» είπε, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα, η πρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, Έλα Παμφίλοβα, στη συνεδρίασή της που μεταδόθηκε απευθείας μέσω του διαδικτύου.
Η Ρωσία εκτείνεται σε έντεκα διαφορετικές ωριαίες ατράκτους. Οι περιοχές της Καμτσάτκα και της Τσουκότσκα, στη ρωσική Άπω Ανατολή, ήταν οι πρώτες όπου άνοιξαν οι κάλπες, στις 8 το πρωί της Παρασκευής, τοπική ώρα (23.00 της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας).
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας