ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λαίδη Κίτι Σπένσερ: Παραμυθένιος γάμος με πέντε νυφικά για την ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Λαίδη Κίτι Σπένσερ: Παραμυθένιος γάμος με πέντε νυφικά για την ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η 30χρονη λαίδη Κίτι Σπένσερ παντρεύτηκε το Σάββατο στην Ιταλία τον 62χρονο μεγιστάνα της μόδας, Μάικλ Λιούις - Μοντέλο και πρέσβειρα του οίκου Dolce & Gabbana, η αριστοκράτισσα Βρετανίδα επέλεξε για την ημέρα του γάμου της δημιουργίες του πολυτελούς brand - Ο πραγματικός λόγος που ο πατέρας της νύφης δεν πήγε στον γάμο

spenser
Παραμυθένιος και με υψηλούς προσκεκλημένους από τον χώρο της μόδας και της βρετανικής αριστοκρατίας ήταν ο γάμος της εκθαμβωτικής λαίδης Κίτι Σπένσερ, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου ένωσε τη ζωή της με τον 62χρονο μεγιστάνα της μόδας Μάικλ Λιούις. Ο γάμος της 30χρονης κόρης του κόμη Τσαρλς Σπένσερ, αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τελέστηκε στην επιβλητική Villa Aldobrandini, στην κωμόπολη Φρασκάτι, έξω από τη Ρώμη, με παρόντες τα αδέρφια της νύφης και τα τρία ενήλικα παιδιά του γαμπρού από τον πρώτο του γάμο ενώ ο 57χρονος πατέρας της λαίδης Κίτι «έλαμψε δια της απουσίας του».

Η πανέμορφη νύφη, μοντέλο και πρέσβειρα του οίκου μόδας Dolce & Gabbana από το 2017, επέλεξε για την ημέρα του γάμου της πέντε νυφικά, όλα δημιουργίες του πολυτελούς ιταλικού brand. Το νυφικό της γαμήλιας τελετής ήταν μια μάξι λευκή δημιουργία με δαντέλα και φουσκωτά μανίκια, που παρέπεμπε στην βικτωριανή εποχή και θύμιζε το παρόμοιο νυφικό της Κέιτ Μίντλετον από τον οίκο Alexander McQueen.


Όπως δήλωσε ο σχεδιαστής Domenico Dolce στο βρετανικό περιοδικό Tatler, η λαίδη Κίτι ήθελε το νυφικό της να είναι παραδοσιακό και διαχρονικό με κλειστό λαιμό και μακριά μανίκια. Το «έτερον ήμισυ» του ιταλικού οίκου, ο σχεδιαστής Stefano Gabbana, δήλωσε στο Tatler πως η πρωτότοκη κόρη του κόμη Σπένσερ «είναι ένα κορίτσι προσκολλημένο στις ρίζες της, στην Αγγλία και στην κληρονομιά της βικτωριανής εποχής. Και όπως όλοι οι Αγγλοι, έχει μεγάλο πάθος για όλων των ειδών τα λουλούδια».

Κλείσιμο

Πράγματι, στην δεξίωση που ακολούθησε, η κομψή Κίτι Σπένσερ φόρεσε τέσσερα διαφορετικά νυφικά, στα οποία δεν έλειπε το φλοράλ στοιχείο. Εντυπωσιακό ήταν το έξωμο, μάξι, γαλάζιο νυφικό από τούλι διακοσμημένο με ροζ λουλούδια, παραμυθένιο το μεταξένιο νυφικό, που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της νύφης, διακοσμημένο στη μέση και στο τελείωμα με λουλούδια και κρύσταλλα. Το τέταρτο νυφικό της Βρετανίδας αριστοκράτισσας ήταν μάξι, με στενό πράσινο μπούστο, που κατέληγε σε φαρδιά λευκή φούστα.

Πάντως, από την υπέρλαμπρη εμφάνιση της όμορφης νύφης έλειπε η τιάρα των Σπένσερ, την οποία είχε φορέσει στον γάμο της, η μητέρα της, Βικτόρια Λόκγουντ, πρώην μοντέλο και πρώτη σύζυγος του κόμη Σπένσερ αλλά και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ποιος είναι ο μεγιστάνας που παντρεύτηκε η λαίδη Κίτι Σπένσερ;

Ο 62χρονος Μάικλ Λιούις γεννήθηκε στη Νότιο Αφρική και κατάγεται από πλούσια οικογένεια. Την δεκαετία του 1930 ο παππούς του ίδρυσε εταιρεία επίπλων. Ο ίδιος έχει στην κατοχή του τις αλυσίδες καταστημάτων μόδας Whistles και Phase Eight.

Από το 2015 ο νέος σύζυγος της Κίτι Σπένσερ είναι στο τιμόνι της εταιρείας μόδας, Foschini Group, την οποία ίδρυσε ο πατέρας του το 1985.

Από τον πρώτο του γάμο έχει τρια ενήλικα τέκνα, τα οποία έδωσαν το «παρών» στον γάμο και διατηρούν καλή σχέση με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα τους.

Ο πραγματικός λόγος που ο πατέρας της νύφης δεν πήγε στο γάμο

Ο πατέρας της νύφης, κόμης Τσαρλς Σπένσερ, «έλαμψε διά της απουσίας του» στο γάμο της πρωτότοκης κόρης του. Πηγή κοντά στην οικογένεια των Σπένσερ δήλωσε στον βρετανικό Τύπο πως οι σχέσεις πατέρα - κόρης είναι ψυχρές, μετά τον τρίτο γάμο του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Την νύφη παρέδωσαν στον γαμπρό, αντί για τον πατέρα της, όπως είθισται, τα δύο αδέλφια της, ο 27χρονος Λούις Σπένσερ και ο Σάμιουελ Άιτκεν, από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της με τον επιχειρηματία, Τζόναθαν Άιτκεν.

Σύμφωνα με την πηγή «Η Κίτι και ο Τσαρλς ήταν πολύ κοντά καθώς εκείνη μεγάλωνε, αλλά η σχέση τους έγινε ψυχρή και απόμακρη, όταν εκείνος παντρεύτηκε το 2011 την τρίτη σύζυγό του, Κάρεν».

Αν και ο ίδιος ο Τσαρλς Σπένσερ έγραψε στα social media τον περασμένο μήνα πως υποφέρει από τραυματισμό στον ώμο, που δυσκολεύει τις κινήσεις του, τα βρετανικά ταμπλόιντ θεωρούν πως αυτό ήταν πρόφαση για να μην παραβρεθεί στον γάμο της κόρης του. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως, παρά τον τραυματισμό του, μπόρεσε να δώσει το «παρών» στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στις αρχές Ιουλίου.


Η μητέρα της Κίτι Σπένσερ, Βικτόρια Λόκγουντ, παντρεύτηκε τον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1989. Το ζευγάρι απέκτησε τέσσερα παιδιά, την Κίτι, τις δίδυμες Ελίζα και Αμέλια και τον Λούις. Χώρισαν το 1997 με τον Τσαρλς Σπένσερ να έχει απατήσει την σύζυγό του με 12 γυναίκες κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Το 2001 ο Σπένσερ παντρεύτηκε την Καρολίν Φρόιντ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Έντμουντ και την Λάρα. Το 2006 ο κόμης Σπένσερ άφησε την σύζυγό του για τα «μάτια» της Αμερικανίδας ρεπόρτερ Κολίν Σάλιβαν.

Η σχέση τους κράτησε 18 μήνες. Το 2011 και μετά από αρκετές ερωτικές περιπέτειες ο πατέρας της Κίτι Σπένσερ ένωσε την ζωή του με την Καναδή Κάρεν Γκόρντον, επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Whole Child International, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, την Σάρλοτ Νταϊάνα, η οποία πήρε το δεύτερο όνομά της προς τιμήν της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ειδήσεις σήμερα: 
Στις 30/7 ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολισμούς 12-15 ετών - Θεμιστοκλέους: «Τσαρλατάνοι» οι αντιεμβολιαστές υγειονομικοί

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» για τουλάχιστον 100 νέα κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις - Μεγάλη έξαρση στη Βόρεια Ελλάδα

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα - Πιο δύσκολη και η αποφυλάκιση βαρυποινιτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης