Οι ξένοι τουρίστες που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν στον Καναδά για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να θέσει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό.
«Μπορώ να σας πω από τώρα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για αρκετό χρονικό διάστημα», απάντησε ο Καναδός πρωθυπουργός σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πότε ο Καναδάς θα επιτρέψει στους μη εμβολιασμένους τουρίστες να εισέλθουν στη χώρα.
Πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις μέσα στις «επόμενες εβδομάδες» όταν τα σύνορα του Καναδά ενδέχεται να ανοίξουν ξανά για τους πλήρως εμβολιασμένους τουρίστες.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.