Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι θάνατοι στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική
Οι περισσότεροι από τους θανάτους έχουν καταγραφεί στη Βραζιλία
Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορωνοϊού στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα τους απολογισμούς του Reuters και του Γαλλικού Πρακτορείου, με την υγειονομική κατάσταση να επιδεινώνεται σε αυτό το τμήμα του κόσμου με το υψηλότερο κατά κεφαλήν ποσοστό θανάτων.
Έως τις 00:15 ώρα Ελλάδας συνολικά 1.001.404 άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας της νόσου στην περιοχή, με τα κρούσματα να φτάνουν σε 31.586.075.
Οι περισσότεροι από τους θανάτους - περισσότεροι από 446.000 - έχουν καταγραφεί στη Βραζιλία, τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στον πλανήτη σε απόλυτα μεγέθη, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ, και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ινδία.
Σχεδόν το 90% των θανάτων της περιοχής κατανέμεται μεταξύ πέντε χωρών που αντιπροσωπεύουν το 70% του πληθυσμού της: Βραζιλία (446.309 θάνατοι), Μεξικό (221.080), Κολομβία (83.233), Αργεντινή (73.391) και Περού (67.253).
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.