Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε σήμερα ότι σύναψε συμφωνία με το Hualan Biological Bacterin για την παραγωγή περισσότερων από 100 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά της COVID-19 στην Κίνα.
Το RDIF, το οποίο χρηματοδότησε την ανάπτυξη και την παραγωγή του εμβολίου αυτού, προσθέτει στην ανακοίνωσή του ότι οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία στην παραγωγή εμβολίων.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.