Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της Covid ο Φάουτσι
Ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος παραδέχτηκε πως «αισθάνθηκε αδιαθεσία για μια μέρα», ωστόσο τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα
Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της Covid, έλαβε την Τρίτη ο Άντονι Φάουτσι, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος παραδέχτηκε πως «αισθάνθηκε αδιαθεσία για μια μέρα», ωστόσο τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα.
«Είναι μια συμβολική χειρονομία για την υπόλοιπη χώρα, για να δείξω ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και θέλω να ενθαρρύνω όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, να το κάνουν», είχε πει τότε ο 79χρονος καθηγητής.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.