ΗΠΑ: Ο πιο σέξι γιατρός στον κόσμο δεν φοράει μάσκα ούτε κρατάει αποστάσεις όταν δεν εργάζεται

ΗΠΑ: Ο πιο σέξι γιατρός στον κόσμο δεν φοράει μάσκα ούτε κρατάει αποστάσεις όταν δεν εργάζεται

Ο «Δρ Μάικ» εθεάθη σε γιοτ να απολαμβάνει τη συντροφιά καυτών μοντέλων με μπικίνι - «Είναι υποκριτής» γράφουν χρήστες στα social media μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα

giatros_main
Στο νοσοκομείο όπου εργάζεται είναι τύπος και υπογραμμός. Όμως, στην προσωπική του ζωή αγνοεί τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου Covid-19, δίνοντας πρώτος... το κακό παράδειγμα.

Ο φακός απαθανάτισε τον 31χρονο γιατρό Μιχαήλ Βαρσκάφκσι - γνωστό ως Δρ. Μάικ - να επιβαίνει σε γιοτ στο Μαιάμι απολαμβάνοντας την παρέα καλλίπυγων κοριτσιών με καυτά μπικίνι, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Αν και ο ίδιος συμβουλεύει τους ασθενείς του, όπως και τα εκατομμύρια ακολούθων του στο Instagram, το Facebook και το ΥουΤube να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να φορούν μάσκα και να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο ίδιος δεν τα εφαρμόζει.



Ο γιατρός που διατυμπάνιζε τους τελευταίους μήνες την αναγκαιότητα χρήσης της μάσκας για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου Covid-19, εθεάθη να περιστοιχίζεται από αιθέριες υπάρξεις με μπικίνι στο Μαϊάμι.

Κλείσιμο
Όπως ήταν φυσικό, ο «καυτός γιατρός» δέχτηκε πυρά από τους χρήστες των social media μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες του που τον έδειχναν να αγνοεί παντελώς τις δικές του του συμβουλές.

Όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα, στις αρχές του μήνα μετέβη αεροπορικώς από τη Νέα Υόρκη στο Μαιάμι για να γιορτάσει τα 31α γενέθλιά του.

Οι φωτογραφίες τον δείχνουν να βρίσκεται σε γιοτ στο «Sunset Harbour» μαζί με άλλα 14 άτομα - οι περισσότερες νεαρές γυναίκες, ντυμένες με μπικίνι.

giatros1


Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Δρ. Μάικ κάνει μασάζ στον αυχένα μιας γυναίκας με τον ίδιο να φοράει ένα μαντήλι σαν μάσκα - η μοναδική φωτογραφία που καλύπτει το πρόσωπό του - με την κοπέλα να μην φοράει μάσκα.

Ο διάσημος γιατρός του Instagram έβγαινε συνεχώς στις τηλεοράσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID δίνοντας συμβουλές στους τηλεθεατές.

«Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι απίστευτα σημαντική. Έτσι ελέγχουμε την εξάπλωση αυτού του ιού», είχε πει κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο YouTube με τον «Τσιόδρα των ΗΠΑ», Δρ Άντονι Φάουτσι.

giatros_faoutsi


Για υποκρισία τον κατηγορούν οι ακόλουθοί του στα social media

«Ξέρω ότι είναι η ζωή σας και μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, αλλά έχετε επιλέξει να είστε δημόσιο πρόσωπο. Και εξαιτίας αυτού, και του επαγγέλματός σας, έχετε ένα υψηλότερο επίπεδο ευθύνης», γράφει ένας χρήστης με το όνομα «Irisheyez» στο Reddit.

«Υποτίθεται ότι είσαι παράδειγμα. Σε θαύμαζα και σε σεβόμουν. Τώρα όλα αυτά έχουν χαθεί. Αυτό το έτος ήταν απαίσιο και ο Δρ Mike ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο για μένα. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος που τον γνώρισα πριν από την πανδημία, γιατί χωρίς αυτόν, πιθανότατα θα είχα χάσει το μυαλό μου με τρελές συνωμοσίες. Ποτέ δεν νοιαζόμουν για την υγεία μου, δεν εμπιστεύτηκα ποτέ τους γιατρούς τώρα δεν ξέρω τι να πιστεύω ή τι να κάνω πια», γράφει ένας άλλος χρήστης.

Κι ένας τρίτος χρήστης, ο «Anko_Dango» υποστηρίζει ότι: «Όταν γίνεστε ένας επιστήμονας, καταξιωμένος και με ισχυρή επιρροή σε ιατρικά θέματα και πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε εσάς για ιατρικές πληροφορίες σχετικά με την πανδημία, αυτή δεν είναι καλή εμφάνιση».

giatros3


«Εν τέλει είναι η ζωή του και είναι ελεύθερος να κάνει ότι στο διάολο θέλει, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες κι αν αυτό σημαίνει ότι οι ακόλουθοί του τον επικρίνουν, ας είναι έτσι», γράφει ένας άλλος.

Ο σέξι γιατρός αρνήθηκε να σχολιάσει ερωτηθείς από δημοσιογράφο της εφημερίδας «DailyMail» για τις φωτογραφίες που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Από τα βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς στο Διαδίκτυο, τα ετήσια κέρδη του φθάνουν το ένα εκατομμύριο δολάρια. Η περιουσία του αγγίζει τα 7 εκατομμύρια δολάρια.

Έχει σχεδόν 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, καθώς και 3,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 2,9 εκατομμύρια στο Facebook.

giatros4


Σε ότι αφορά τη χρήση μάσκας, ο Δρ. Μάικ έχει επανειλημμένως καλέσει τους πολίτες να την φορούν σε δημόσιους χώρους.

«Αν κυκλοφορείτε έξω και πρόκειται να είστε κοντά σε άλλα άτομα, φορέστε μάσκα. Δεν έχει σημασία αν είναι από μετάξι, βαμβάκι ή χειρουργική. Ο σκοπός της μάσκας είναι να περιορίσει τα αναπνευστικά σταγονίδια που υπάρχουν στο περιβάλλον. Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι απίστευτα σημαντική. Έτσι ελέγχουμε την εξάπλωση αυτού του ιού», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο YouTube με τον Δρ Άντονι Φάουτσι την άνοιξη.

Ο Βαρσάβσκι, γιατρός της Οστεοπαθητικής Ιατρικής, γεννήθηκε στη Ρωσία και μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ηλικία έξι ετών, όταν οι γονείς του μετανάστευσαν.

Ο πατέρας του Όσκαρ ήταν γιατρός στη Ρωσία, αλλά ένιωθε ότι δεν μπορούσε να ανελιχθεί επαγγελματικά εκεί επειδή είναι Εβραίος.

Η μητέρα του, Γελένε, καθηγήτρια μαθηματικών στη Μόσχα, πέθανε το 2010.

Η μεγάλη του αγάπη είναι η Ιατρική, όπως ο ίδιος λέει, ωστόσο, το γυναικείο φύλο δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα γούστα του αλλά για την γοητεία που εκπέμπει.

giatros2


O Δρ. Μιχαήλ Βαρσάφσκι μένει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Δουλεύει πενθήμερες βάρδιες 12 ωρών και τον ελεύθερο χρόνο του βγαίνει με αιθέριες υπάρξεις: και για να χαλαρώνει, αλλά και για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στον χνουδωτό Ρόξι, το σκυλί του, έχει μεγάλη αδυναμία. Ο Δρ. Μάικ ντύνεται και με κοστούμια, τα οποία ομολογουμένως του πάνε πολύ. Του αρέσει ο αθλητισμός. Παίζει που και που μποξ.

Όταν βρει την κατάλληλη, όπως έχει δηλώσει, θέλει να κάνει πολλά παιδιά...

Πριν από μία πενταετία δεν τον ήξερε κανείς μέχρι που τον εντόπισε το περιοδικό «People», το οποίο τον ανακήρυξε ως τον «πιο σέξι γιατρό εν ζωή στον κόσμο».

Ο Δρ. Μάικ ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στο Ιατρικό Κέντρο Overlook Medican Center του Νιου Τζέρσει. Έχει αξιοποιήσει την γοητεία του για καλό σκοπό χρησιμοποιώντας την πέραση που έχει στις γυναίκες.

Ο νεαρός γιατρός βγαίνει ραντεβού με όσες κυρίες το επιθυμούν μέσω της ιστοσελίδας του, η οποία στόχο έχει την συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «the Limitless Tomorrow Foundation».

Στην ιστοσελίδα του δίνει επίσης συμβουλές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όσες κυρίες ενδιαφέρονται να βγούνε μαζί του ραντεβού, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα περάσουν καλά. Ο Δρ. Μάικ επιλέγει ρομαντικά εστιατόρια , βραβευμένα με αστέρια Michelin.

Ειδήσεις σήμερα: 

450 νέες εισαγωγές σε λίγες ώρες - Το 5% όσων ασθενήσουν διασωληνώνεται

Έτσι θα γιορτάσουν τα κορωνο-Χριστούγεννα σε Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία - Τι ανακοίνωσε ο Μακρόν

Με «αντίποινα» για τη νηοψία, απειλεί ο Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης