Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε νεαρός ισλαμιστής τρομοκράτης στη Βιέννη πριν από λίγα 24ωρα, η υπουργός Πολιτισμού Σουζάνε Ράαμπ και ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας,Καρλ Νεχάμερ ανακοίνωσαν σήμερα ότι κλείνουν ριζοσπαστικά τζαμιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αυστριακής εφημερίδα «Krone», η αστυνομία έχει ήδη πραγματοποιήσει έρευνα στο τζαμί «Meidling» της Βιέννης. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις και και πόσες.
Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει το τζαμί στην οδό Hasnerstrasse της Βιέννης «Οτάκρινγκ», στο οποίο φέρεται να προσευχόταν ομακελάρηςτης αυστριακής πρωτεύουσας.
Πάντως, εντός της ημέρας θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας να δίνει πληροφορίες για το θέμα.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.