Τραγικός θάνατος για μικρό αγόρι στο Τέξας: Αυτοκίνητο το χτύπησε και πέρασε από πάνω του

Τραγικός θάνατος για μικρό αγόρι στο Τέξας: Αυτοκίνητο το χτύπησε και πέρασε από πάνω του

Ο δίχρονος Ζέιντεν ΜακΛιν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας του, το οποίο επιχείρησε να κλέψει ένας 30χρονος, έξω από νοσοκομείο του Τέξας

texas_dystyxima
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μικρό αγόρι στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας του, στο οποίο είχε εισβάλει ένας άγνωστος και επιχειρούσε να δραπετεύσει.

Ο μικρός Ζέιντεν ΜακΛιν, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα γινόταν δυο ετών, βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Texas Health Huguley, όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και τους έριξε στο έδαφος.

Zayden-McLean


Η μητέρα του υπέστη κρανοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο ο μικρός δεν τα κατάφερε, καθώς μετά την πτώση, ο απεγνωσμένος κλέφτης πέρασε από πάνω του με το αυτοκίνητο. Προηγουμένως, ο πατέρας του παδιού είχε προσπαθήσει να εμποδίσει τον κλέφτη να δραπετεύσει, όμως δεν τα κατάφερε,  καθώς εκείνος έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στη σύζυγό του και τον μικρό του γιό.

Αμέσως μετά το δυστύχημα, ο δράστης, ένας άντρας 30 ετών, έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο και ακολούθησε η ακινητοποίησή του από τους παρευρισκόμενους και η ακόλουθη σύλληψή του από την αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χαρδαλιάς: Ενεργοποιείται χάρτης υγειονομικής ασφάλειας με 4 επίπεδα ετοιμότητας

Βρετανικά Μέσα: Υποψήφιες να μπουν σε λίστα «καραντίνας» Ελλάδα, Ιταλία και Σουηδία

Προϋπολογισμός 2021: Πάνω από 6,5 δισ. κόστισαν φέτος τα μέτρα στήριξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης