Αξιωματούχοι του θυλάκου τουΝαγκόρνο Καραμπάχ δήλωσαν σήμερα πως άλλοι 21 στρατιώτες σκοτώθηκαν στις μάχες με το Αζερμπαϊτζάν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των στρατιωτικών που σκοτώθηκαν στους 244 αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στις 27 Σεπτεμβρίου.
Οι μάχες έχουν φθάσει στο χειρότερο επίπεδό τους από τα χρόνια της δεκαετίας του 1990, όταν περίπου 30.000 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.