Μπροκ Πιρς: Από τις ταινίες του Disney στα εκατομμύρια του bitcoin και τώρα στην υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο

Μπροκ Πιρς: Από τις ταινίες του Disney στα εκατομμύρια του bitcoin και τώρα στην υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο

Το 1996 υποδύθηκε στην ταινία «First Kid» τον γιο του Προέδρου - Σήμερα, ο  39χρονος Μπροκ Πιρς, θέλει να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ - Μπορεί όμως; 

ΜΠΡΟΚ_ΠΙΡΣ_2
Όταν ήταν μικρό παιδί, ο  Μπροκ Πιρς, έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του αλλά και την ερμηνεία του στην ταινία της Disney «Mighty Ducks». Μεγαλώνοντας εξελίχθηκε σε έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο στην αγορά του bitcoin ή αλλιώς σε έναν από τους «Κροίσους του Κρυπτονομίσματος». Σήμερα, ετοιμάζεται να κατέβει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ βγάζοντας μόνος του τα άπλυτά του στη φορά…

ΜΠΡΟΚ_ΠΙΡΣ_ΣΤΗΝ_ΤΑΙΝΙΑ_ΤΗΣ_DISNEY_THE_MIGHT_DUCKS
Ο Μπροκ Πιρς στην ταινία της Disney «Might Ducks»


Από παιδί-ηθοποιός έγινε επιχειρηματίας που οδηγεί ένα σπορ εκκεντρικό αυτοκίνητο DeLorean, λατρεύει τα βιντεοπαιχνίδια, την ηλεκτρονική μουσική και τα Pokemon.  Παντρεύτηκε  ντυμένος μονόκερος και ακολουθεί μια χορτοφαγική  διατροφή η οποία… δεν αποκλείει το κρέας! Σε λόγια απλά, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος του bitcoin, Μπροκ Πιρς, απέχει πολύ από τον τυπικό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ - όπως ακριβώς συνέβη και με τον Ντόναλντ Τραμπ  το 2016. Ο Πιρς ανακοίνωσε πριν από τρεις μήνες την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ κι έκτοτε καταβάλλει υπέρμετρη προσπάθεια - μαζί με εκατομμύρια δολάρια - προκειμένου να ανακόψει την πορεία και την τύχη των πανίσχυρων πολιτικών κομμάτων των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο DailyMailTV, ο Κροίσος του κρυπτονομίσματος  εξηγώντας την απόφασή του να  θέσει υποψηφιότητα τον Λευκό Οίκο, δήλωσε πώς το βιντεοπαιχνίδι «World of Warcraft» ήταν αυτό που τον βοήθησε να κατανοήσει την οικονομία και πως το μυστικό σχέδιο νίκης που έχει στο τσεπάκι του είναι βγαλμένο μέσα από τα βιβλία της ιστορίας… Βγαλμένα από την πραγματική ζωή είναι ωστόσο τα σκάνδαλα που αφορούν σε στιγμές της προηγούμενης ζωής του για τα οποία όπως λέει: «Είμαι πλήρως προετοιμασμένος για τον  εξονυχιστικό έλεγχο τον οποίο θα υποστώ και αισθάνομαι σαν να έχω ήδη επιτύχει κάποιο επίπεδο νίκης - μόνο και μόνο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου. Το επίπεδο θάρρους που χρειάζεται για να μπεις σε αυτήν την αρένα είναι εξαιρετικά υψηλό, διότι, ξέρεις ότι τοποθετείς τον εαυτό σου κάτω από έναν μεγεθυντικό φακό. Κάθε απόφαση του “πριν”, κάθε κίνηση του “χθες”, θα ελεγχθεί σήμερα πολύ εξονυχιστικά κι αυτό ακριβώς είναι που εμποδίζει τόσους σπουδαίους ανθρώπους από την απόφαση να θέσουν υποψηφιότητα. Είναι ζόρικο να είσαι ανοιχτός σε έναν διαρκή έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής σου…».

ΜΠΡΟΚ_ΠΙΡΣ_2


Χαλαρός, με μακριά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ντυμένος με λευκό πουκάμισο, γκρι κοστούμι και αθλητική καρφίτσα με την  αμερικανική σημαία στο πέτο αλά στυλ προεδρικό, ο Πιρς μίλησε στο DailyMailTV από την Ουάσινγκτον, όπου εργάζεται για να πετύχει το καλύτερο momentum στην καμπάνια του. Η τωρινή περιποιημένη εικόνα του έρχεται σε αντίθεση, ωστόσο, με  εκείνη του δισεκατομμυριούχου playboy που λατρεύει να κάνει πάρτι στο εκκεντρικό φεστιβάλ «Burning Man» στην έρημο της Νεβάδα με 55.000 καλεσμένους,  ταξιδεύει στην Ίμπιζα της Ισπανίας με ιδιωτικό τζετ και οδηγεί  το σπορ αυτοκίνητό του σε ολόκληρο τον κόσμο…

«Θα κάνω για εσάς ό,τι κάνει ένας πατέρας για το παιδί του…»

Brock Pierce: Why I'm Running For President?
Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον εκκεντρικό επιχειρηματία ο λόγος της υποψηφιότητάς του έγκειται στην ανάγκη του να βοηθήσει τη χώρα κάτι που περιέγραψε με τα παρακάτω λόγια: «Αποφάσισα να βγω μπροστά γιατί αν δεν γίνει κάτι για να βοηθηθεί η χώρα τότε το έθνος μας είναι καταδικασμένο… Ήλπιζα ότι κάποιος άλλος θα εμφανιζόταν  και θα έδινε πραγματική ηγεσία στις ΗΠΑ, αυτό δεν συνέβη, οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω εγώ. Ανησυχώ πολύ για την κατάσταση του έθνους μας. Ανησυχώ για το συλλογικό μας μέλλον. Και νομίζω ότι υπάρχει ένας  μόνο τρόπος για να ξεπεραστεί αυτό… Εγώ, είμαι έτοιμος να κάνω ό, τι χρειαστεί όπως ένας πατέρας και πρόθυμος να βάλω τον εαυτό μου σε κίνδυνο για το καλό όλων σας…».

Ο Πιρς ισχυρίζεται επίσης πως η Αμερική πρέπει να «καινοτομήσει» για να βγει από το αδιέξοδο των σημερινών προβλημάτων της, θεωρώντας την τεχνολογία ως το ισχυρότερο όπλο για το μέλλον του έθνους: «Βλέπω λύσεις σε προβλήματα που διαφορετικά δεν θα είχαν  εντοπιστεί. Δεν ζω μέσα σε γυάλα. Ο κόσμος θα φαίνεται πολύ διαφορετικός σε 10 χρόνια από τώρα,  αρκεί να δούμε πώς η τεχνολογία επηρέασε τη δημοκρατία μας. Και γι’ αυτό νομίζω ότι χρειαζόμαστε μία ηγεσία με οραματισμό που να μπορεί να κατανοεί τις αλλαγές που έρχονται».

ΜΠΡΟΚ_ΠΙΡΣ


 Συνεχίζοντας στο θέμα  της τεχνολογίας  ο Πιρς, που είναι και  σχεδιαστής συστημάτων υπολογιστών - λέει ότι θέλει να αναβαθμίσει το λειτουργικό σύστημα των ΗΠΑ ενώ για την ώρα αρνείται σθεναρά να κρίνει και να επικρίνει τους αντιπάλους του ισχυριζόμενος πως «αυτά είναι για τα πιτσιρίκια στην παιδική χαρά». Παρόλα αυτά θεωρεί ότι η χώρα είναι διχασμένη και πως είναι απαραίτητο να γίνει κάτι (και) γι’ αυτό: «Υποτίθεται ότι είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες κι αυτή τη στιγμή είμαστε κάτι σαν «Διχασμένες Πολιτείες της Αμερικής». Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ενωθούμε ξανά , ένα μέσο για να εναρμονισθούμε». Πέραν της επιτακτικής ομόνοιας για το καλό του έθνους, ο Πιρς τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας και της κατάργηση των  ιδιωτικών φυλακών, υποστηρίζει πως θα κάνει το παν προκειμένου να εξαφανίσει το trafficking και πιστεύει ότι ο δρόμος προς τα εμπρός μπορεί να εξασφαλισθεί μόνο μέσα από την «ανατολή» μιας δημοκρατίας στην οποία ο λαός θα αποκτήσει και πάλι φωνή.

Το outsider που πιστεύει πως όλα είναι δυνατά

Ο υποψήφιος Πρόεδρος είναι ρεαλιστής σχετικά με τις πιθανότητές που έχει στις κάλπες λέγοντας πως το ζητούμενο δεν είναι πάντα η νίκη αλλά η προβολή νέων ιδεών και μηνυμάτων που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι για τη χώρα: «Αν γίνει καλύτερο για όλους μας, κερδίζουμε όλοι. Δεν αφορά στην δική μου νίκη. Πρόκειται για τον Αμερικανικό λαό που θα κερδίσει». Παρόλα αυτά , δεν αποκλείει ακόμη και  την επικράτησή του, αναφέροντας ως παράδειγμα τις εκλογές του 1842. Εκείνη τη χρονιά κανένας προεδρικός υποψήφιος δεν έλαβε την πλειοψηφία των ψήφων, με την Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ να ψηφίζει και να εκλέγει στη θέση του Προέδρου τον Τζον Κουίνσι Άνταμς, παρότι είχε λάβει λιγότερες ψήφους από τον Άντριου Τζάκσον  στη  λαϊκή ψήφο.  

ΕΞΩΦΥΛΛΟ_ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ


Ο Πιρς πιστεύει ότι εάν ο Πρόεδρος Τραμπ και ο υποψήφιος των Δημοκρατικών  για τις Προεδρικές εκλογές Τζο Μπάιντεν αποτύχουν να πάρουν την πλειοψηφία στις 3 Νοεμβρίου κι εκείνος είναι σε θέση να κερδίσει έως και τρεις Πολιτείες και είναι τρίτος «Όλα είναι δυνατά! Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο 2020, δηλαδή στη χρονιά που πρέπει να περιμένουμε το απροσδόκητο…».

Η κατηγορία για παιδοφιλία και η σχέση με τον Έπσταϊν

Ο Πιρς παραδέχεται ότι μπαίνει στις εκλογές με «σημάδια μάχης» και πως είναι πλήρως έτοιμος να απαντήσει στον αναμενόμενο χείμαρρο ερωτήσεων, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην ευρέως διαδεδομένη ανάμιξή του σε ένα σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στο  Χόλιγουντ που κατέληξε σε αγωγή το 1999. Την εποχή εκείνη ήταν συνιδρυτής της start up επιχείρησης με την επωνυμία «Digital Entertainment Network», μιας  πλατφόρμας βίντεο στο YouTube. Καθώς η εταιρεία αναπτυσσόταν πολύ δυναμικά, ο Πιρς,  που ήταν μόλις 17 ετών, κι άλλοι δύο συνιδρυτές της εταιρείας, κατηγορήθηκαν για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων αγοριών. Ενώ η κατηγορία που τον βάραινε ήταν μεγάλη, ο Πιρς δεν κατηγορήθηκε ποτέ ποινικά για οποιαδήποτε εγκληματική πράξη σε αντίθεση με έναν από τους συνεργάτες του, τον Μαρκ Κόλλινς Ρέκτορ ο οποίος είναι πλέον καταδικασμένος  για σεξουαλικά αδικήματα, αφού δήλωσε ένοχος για τις σχετικές κατηγορίες σε δύο Πολιτείες.

#BrockPierce from @AnOpenSecret on #LastWeekTonight with John Oliver

 
Οι κατηγορίες αυτές στοίχειωσαν την ενήλικη ζωή του Πιρς, με εκείνον να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά ότι ήταν ψευδείς. «Μέρος της υποψηφιότητάς μου για την Προεδρία είναι να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν μου που άφησαν μέσα μου σημάδια μάχης. Ήμουν 16, 17, 18 ετών, ξεκίνησα την πρώτη μου εταιρεία και ο συνιδρυτής μου βρέθηκε μπλεγμένος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναφερθεί και το δικό μου όνομα στην αγωγή. Μου ζητήθηκε να συμμετάσχω ως ενάγων σε αυτήν την αγωγή και επειδή δεν συμμετείχα, με μετέτρεψαν  σε εναγόμενο… Και οι τρεις  ενάγοντες  μου ζήτησαν στη συνέχεια “συγγνώμη” και  παραιτήθηκαν από αυτήν ως προς εμένα. Ήμουν 17 ετών. Δεν είμαι τέλειος. Έκανα τα λάθη μου, αλλά ποτέ δεν κατηγορήθηκα για έγκλημα».   

ΜΠΡΟΚ_ΠΙΡΤΣ_ΣΤΗΝ_ΤΑΙΝΙΑ_ΤΗΣ_DISNEY_FIRST_KID
Ο Μπροκ Πιρς στην ταινία της Disney «First Kid»

 
Μια άλλη ατυχής σχέση μπήκε κατά το παρελθόν στη ζωή του Πιρς με τη μορφή του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν.  Στις αρχές του 2011 ο Πιρς πέταξε στις Παρθένες Νήσους για να μιλήσει στο «Mindshift», ένα συνέδριο κορυφαίων επιστημόνων που φιλοξένησε ο Έπσταϊν. Ήταν μόλις 18 μήνες αφότου ο  Επστάιν είχε ολοκληρώσει την ποινή φυλάκισής  του  (13 μήνες)  στη Φλόριντα κατηγορούμενος για παιδεραστία. Έκτοτε, ο Πιρς μετανιώνει για  την απόφασή του αυτή: «Μου ζητήθηκε να μιλήσω για το μέλλον της οικονομίας κι έτσι πήγα. Μιλώ σε συνέδρια, συνήθως δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, χωρίς να κάνω ουσιαστική έρευνα για το ποιος χορηγεί το κάθε ένα από αυτά.  Κάπως έτσι κατέληξα να μιλήσω και σε αυτή την εκδήλωση. Αν γνώριζα ότι χορηγός ήταν ο Τζέφρι Επστάιν κι αν ήξερα όσα ξέρω σήμερα, δεν θα είχα πάει ποτέ εκεί». Στα παραπάνω δεν βοηθά  επίσης το γεγονός ότι ο Πιρς κατονομάσθηκε ως εναγόμενος σε αγωγή του 2000 για τη σχέση του με τον  Επστάιν. Αλλά και πάλι ο Πιρς είπε ότι δεν υπήρχε αλήθεια στους ισχυρισμούς της αγωγής, περιγράφοντας την αγωγή ως «απόπειρα εκβιασμού».

Η προσωπική διαδρομή του γαμπρού με… τους μονόκερους

Ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ με το διακριτικό τατουάζ σκορπιού στον δεξί του ώμο, και τα δεκάδες φυτικά φάρμακα από εξωτικά φυτά του Αμαζονίου που τον κρατούν σε φόρμα, θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους σε κρυπτονομίσματα με την καθαρή αξία της περιουσίας του να υπολογίζεται το 2018, σύμφωνα με το Forbes, σε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ΜΠΡΟΚ_ΠΙΡΣ_5


Γεννημένος σε μία μεσοαστική οικογένεια στη Μινεάπολη της Μινεσότα, ο Πιρς μεγάλωσε «παίζοντας χόκεϊ», η μητέρα του  ήταν  επαγγελματίας χορεύτρια ντίσκο και ο πατέρας του  εργαζόταν στις κατασκευές. Ξεκίνησε την  καριέρα  του ως παιδί-ηθοποιός, κάνοντας ταινίες της Disney όπως το «The Mighty Ducks» και το «First Kid».

Στο First Kid, που κυκλοφόρησε το 1996, υποδύθηκε τον έφηβο  γιο του Προέδρου, ο οποίος τίθεται υπό την προστασία ενός πράκτορα μυστικών υπηρεσιών, τον οποίο είχε υποδυθεί ο σταντ απ κωμικός Σίντμπαντ. Στα 16 του χρόνια, ο Πιρς έστρεψε την προσοχή του στο Διαδίκτυο, το οποίο πίστευε ότι θα άλλαζε τον κόσμο και συνέστησε το «Digital Entertainment Network». Μπήκε επίσης στο ψηφιακό χρήμα από νωρίς ως επαγγελματίας παίκτης, κάνοντας εξόρυξη και εμπορία χρυσού στο βιντεοπαιχνίδι «World of Warcraft». Αργότερα, ως πρωτοπόρος στην τεχνολογική πλατφόρμα «Blockchain» και το ψηφιακό νόμισμα, ο Πιρς δημιούργησε την πρώτη μεγάλη αγορά εικονικών αγαθών στο διαδικτυακό παιχνίδι, που αναμένεται να αγγίξει τα  190 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025. Ήταν πρώτος επενδυτής στο bitcoin και έκτοτε  έχει συνιδρύσει, συμβουλεύσει και χρηματοδοτήσει περισσότερες από 100 εταιρείες.

ΜΕ_ΤΗΝ_ΚΡΥΣΤΑΛ_ΚΑΙ_ΤΟ_ΠΑΙΔΙ_ΤΟΥΣ


Ο Πιρς ζει στο Πουέρτο Ρίκο, αλλά υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με την κατάσταση της σχέσης του με την πρώην «σύζυγό του» Κρίσταλ Ρόουζ με την οποία έχουν αποκτήσει την μόλις 18 μηνών κόρη τους, Ωρόρα Ρόουζ. Αν και οι δυο τους αναφέρονται στο διαδίκτυο ως σύζυγοι, ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο φεστιβάλ «Burning Man» της Νεβάδα το 2016 και επικυρώθηκε με ένα διαδικτυακό συμβόλαιο που μπορεί να λύεται, να τροποποιείται  ή να ανανεώνεται ετησίως - καθιστώντας ασαφές το εάν αυτός ο γάμος είναι επίσημος ή όχι.

ΓΑΜΗΛΑ_ΤΕΛΕΤΗ_ΜΕ_ΚΡΥΣΤΑΛ


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο τον κατέστησαν ωστόσο… μοναδικό: Μια έκρηξη χρωμάτων με τη νύφη και τον γαμπρό ντυμένους ως μονόκερους, τους παράνυμφους σε  χρώματα του ουράνιου τόξου και μία εκ των κουμπάρων σε total black look να «χτυπά» τον αέρα με ένα μαστίγιο. Η εν λόγω γαμήλια τελετή χλευάστηκε από τον βρετανό κωμικό που διαπρέπει στις ΗΠΑ, Τζον Όλιβερ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του χαρακτήρισε τον Πιρς «κλύσμα», «κοιμισμένο» , «ανατριχιαστικό» και «καουμπόι – φρικιό του μέλλοντος».

ΓΑΜΗΛΙΑ_ΤΕΛΕΤΗ_PIRS


 Όταν ο Πιρς ρωτήθηκε από τη DailyMailTV αν είναι παντρεμένος, απάντησε κοφτά: «Όχι, δεν είμαι παντρεμένος» και δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Οι εκπρόσωποί  του αργότερα διευκρίνισαν ότι στην πραγματικότητα  έχει χωρίσει από την Κρίσταλ παρότι οι  δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους έδειχναν μαζί μόλις πριν από 10 εβδομάδες.

ΠΙΡΣ_ΜΕ_ΚΡΥΣΤΑΛ_ΚΑΙ_ΦΙΛΟΥΣ_ΣΤΟ_ΙΔΙΩΤΚΟΥ_ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ


Η πρώην σύντροφός του Πιρς, επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας,  χαρακτηρίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον εαυτό της  «κρυπτό - cowgirl» ενώ δεν ντρέπεται να ποστάρει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τον πρώην (;) καλό της. Το Instagram της είναι γεμάτο από φωτογραφίες με τον Πιρς από ταξίδια,  σε ιδιωτικά τζετ, σε σκάφη, σε διακοπές στην Ίμπιζα και σε ημίγυμνα χοροπηδητά στο φεστιβάλ «Burning Man» στην έρημο της Νεβάδα.

Η_ΠΡΩΗΝ_ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ_ΤΟΥ_KRYSTAL


Ο Πιρς έχει επίσης μια 11χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση του, η οποία ζει με τη μαμά της στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με ένα προφίλ του, ο όχι και πολύ γυμνασμένος Πιρς σπανίως τρώει ένα πλήρες γεύμα. Ο επιχειρηματίας είπε στη  DailyMailTV ότι ακολουθεί μια κυρίως χορτοφαγική  δίαιτα, αν και ισχυρίζεται ότι είναι «flexitarian» - ένας όρος για μια ημι-χορτοφαγική δίαιτα που περιστασιακά περιλαμβάνει κρέας. «Είμαι flexitarian, θα φάω σχεδόν οτιδήποτε και τα πάντα κάτω από τις σωστές συνθήκες… Αλλά δεν είμαι οπαδός των εργοστασιακών κρεάτων. Δεν έχω πρόβλημα να φάω κρέας  ζώων. Απλώς έχω πρόβλημα με το πώς τα βασανίζουμε».
Τον  Πιρς, εμφανίζεται συχνά με καουμπόικο καπέλο ενώ οδηγεί ασταμάτητα στην πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν, το σπορ αυτοκίνητό του DeLorean με την πινακίδα «Satoshi» - το  όνομα του  άγνωστου δημιουργού του bitcoin. Παραδέχεται υπερήφανα ότι μέσα στο αυτοκίνητο, που έγινε διάσημο από τις ταινίες «Back to the Future», έχει εγκαταστήσει μια πραγματική συσκευή «flux capacitor» - κάτι σαν μηχανή του χρόνου, που χρησιμοποιείται στις ταινίες για ταξίδια στον χρόνο!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ_ΠΙΡΣ
ΑΥΤΟΚΝΗΤΟ_ΠΙΡΣ_2

 
Στον ελεύθερο τώρα χρόνο του, του αρέσει να ακούει μουσική, κυρίως ηλεκτρονική , heavy metal μπάντες, τον τραγουδιστή των reggae  Ντάμιεν Μάρλεϊ  και το συγκρότημα Hip Hop Bone Thugs-n-Harmony. Λατρεύει επίσης τα βιντεοπαιχνίδια, με το αγαπημένο του να είναι το Mortal Kombat και απολαμβάνει παιχνίδια εικονικού κόσμου όπως το «Second Life» και το «World of Warcraft», για το οποίο λέει πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει να λύσει το αυξανόμενο εθνικό χρέος της Αμερικής.
Αυτές τις ημέρες, ο επιχειρηματίας περνά πολύ χρόνο για το φιλανθρωπικό του έργο στο Πουέρτο Ρίκο, όπου εγκαταστάθηκε  το 2017. Ο Πιρς είπε ότι αισθάνθηκε ηθική υποχρέωση να βοηθήσει , μετά την καταστροφή που προξένησε  ο τυφώνας «Μαρία» στο νησί της Καραϊβικής. Αναπτύσσοντας το Ίδρυμα «Integro», έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα το Πουέρτο Ρίκο, ο Πιρς ενίσχυσε το  Πουέρτο Ρίκο, τα νησιά της Καραϊβικής και τους ντόπιους ενώ μέσω του «Brock Pierce Foundation», η φιλανθρωπία του απλώνεται επίσης στο Ίδρυμα για τα Ατομικά Δικαιώματα στην Εκπαίδευση, στο Κέντρο Ατομικών Δικαιωμάτων, στο Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Μπρέναν, στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU), στην τέχνη, στη σύγχρονη ιατρική έρευνα και στον τομέα της  ψυχικής υγείας.

ΜΠΡΟΚ_ΠΙΡΣ-ΚΡΥΣΤΑΛ


Ο Πιρς είναι ένας πολυάσχολος, ιδιαίτερος  άνθρωπος, που αισθάνεται ότι μπορεί να φέρει έναν νέο και πολύ απαραίτητο φρέσκο αέρα στον Λευκό Οίκο.  Παρότι σε πολλούς ψηφοφόρους του δεν αρέσει και τόσο η γκλαμουράτη  προσωπική του ζωή και οι φωτογραφίες της απίστευτης «πρώτης κυρίας» του, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η χώρα είναι έτοιμη για μια αλλαγή…


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν οι Τούρκοι: Οι διερευνητικές επαφές θα αφορούν όλα τα προβλήματα Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ιωάννα Μαλέσκου σφάζει με το γάντι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο δήμο Βόλου - Δείτε την προκήρυξη - Η αίτηση ΣΟΧ.6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης