Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η Εύα Λονγκόρια κατέβηκε στο... δρόμο για να στηρίξει Μπάιντεν

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η Εύα Λονγκόρια κατέβηκε στο... δρόμο για να στηρίξει Μπάιντεν

Το Χόλιγουντ μπαίνει φουριόζο στον προεκλογικό αγώνα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου

SPL5190211_006
Στην περιοχή Little Havana όπου χτυπά η κουβανέζικη καρδιά του Μαϊάμι, βρέθηκε η Εύα Λονγκόρια προκειμένου να πείσει τους κατοίκους να ψηφίσουν Τζο Μπάιντεν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. «Χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που να μας μεταχειρίζεται με την αξιοπρέπεια που μας αξίζει και να αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή μας σε αυτήν τη χώρα» διατράνωσε η ηθοποιός μαζι με άλλους Ισπανόφωνους καλλιτέχνες για την υποστήριξη του Μπάιντεν.

Το Χόλιγουντ μπαίνει φουριόζο στον προεκλογικό αγώνα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ηθοποιοί όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Τζιμ Κάρεϊ, ο Άλεκ Μπάλντουιν, ο Μπεν Άφλεκ, ο Σία Λεμπέφ πρωτοστατούν στην εκστρατεία κατά του Τραμπ.

Δεν εξαντλούν μόνο την αίγλη τους για να πείσουν του αναποφάσιστους αλλά στρατεύονται στην υπηρεσία του Δημοκρατικού υποψήφιου Τζο Μπάιντεν διενεργώντας εράνους. Ο Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Αλίσα Μιλάνο, η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους κινητοποιήθηκαν συγκεντρώνοντας περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια δολάρια από μικρές δωρεές για τους Δημοκρατικούς του Ουισκόνσιν, ένα από τις πιο αμφίρροπες εκλογικά πολιτείες. Το ίδιο και το ζεύγος Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ συγκέντρωσε διαδικτυακά επτά εκατομμύρια υπέρ της Καλιφορνέζας γερουσιαστού Καμάλα Χάρις, υποψήφιας αντιπροέδρου του Μπάιντεν.

Δείτε παρακάτω την Εύα Λονγκόρια:

SPL5190211_004
SPL5190211_006


Φωτογραφίες: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης