Βρετανία: Αρχηγός των «covidiots» η νοσοκόμα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Ξεσπαθώνει σε διαδηλώσεις κατά των εμβολίων

Βρετανία: Αρχηγός των «covidiots» η νοσοκόμα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Ξεσπαθώνει σε διαδηλώσεις κατά των εμβολίων

Η νοσοκόμα που τάσσεται κατά των εμβολίων και της χρήσης μάσκας είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα επειδή συνέκρινε τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού με το Ολοκαύτωμα

covidiots
Κι όμως! Μία νοσοκόμα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με μαλλί κομμωτηρίου, είναι η αρχηγός των «covidiots» στη χώρα του Μπόρις Τζόνσον.


Ντυμένη στην τρίχα και με το μαλλί μπούκλα, η 54χρονη Κέιτ Σεμίρανι είναι το νέο πρόσωπο των πολιτών που αρνούνται να φορέσουν μάσκα αδιαφορώντας πλήρως για το αν θα κολλήσουν τους συμπολίτες τους καθώς επίσης και να εμβολιαστούν (όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο κατά της νόσου Covid- 19).

Η νοσοκόμα αυτή, που προτού τεθεί σε διαθεσιμότητα, είχε καθήκον να βοηθάει τους συνανθρώπους της, τώρα συντονίζει τους πολίτες που διατρανώνουν την αντίθεσή τους στα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης Τζόνσον.

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι όπως το Ολοκαύτωμα», γράφει μέσω των social media η Κέιτ Σεμίρανι προκαλώντας την οργή αρμοδίων φορέων αλλά και πολιτών στη Βρετανία.

Κλείσιμο
Η 54χρονη νοσοκόμα σηκώνει αυτή τη φορά τα... μανίκια για να οργανώσει μία μεγάλη διαδήλωση των «covidiots», το ερχόμενο Σάββατο στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Την ίδια ώρα, ξεσπαθώνει στα social media προωθώντας fake news όπως, ότι τα εμβόλια είναι... δηλητηριώδη. Αλλά δεν σταματά εκεί:

«Δολοφονία. Γενοκτονία. Το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας ) είναι το νέο Άουσβιτς», γράφει στο Τwitter.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»,η γυναίκα αυτή, νοσοκόμα στο επάγγελμα, που συνέκρινε τα περιοριστικά μέτρα στον τομέα της υγείας με το Ολοκαύτωμα, έγινε το νέο πρόσωπο του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου, η 54χρονη νοσοκόμα Κέιτ Σεμίρανι έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα επί 18 μήνες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να βλάψει τους συμπολίτες της.

Για τις νοσοκόμες που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για τα όσα έγραψε στα social media έβγαλε δηλητήριο:
«Το έκαναν επειδή ήταν υπέρβαρες και ζηλιάρες...Όλοι γνωρίζουμε τι γυναίκες ήταν αυτές».

Στο Twitter, η 54χρονη νοσοκόμα έχει 21.000 ακολούθους ενώ πρόσφατα το Facebook της κατέβασε τη σελίδα της η οποία είχε 14.000 ακόλουθους.

Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι η κυρία Σεμίρανι «παραβίασε επανειλημμένως τις πολιτικών της εταιρείας κατά της επιβλαβούς παραπληροφόρησης».

Ειδήσεις σήμερα

Νέα πρόκληση Ερντογάν κατά Ελλάδας: «Μην περιφέρεστε γύρω - γύρω στα νησιά»

Στο νέο καταυλισμό μπαίνουν μετανάστες - Ξεκίνησε η καταγραφή στο Πεδίο Βολής του Καρά Τεπέ

Το iPhone 12 έρχεται, οι θεωρίες συνωμοσίας για το 5G φεύγουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης