Έκρηξη στη Βηρυτό: Έτοιμος να παραιτηθεί και ο υπουργός Οικονομικών
Έχει ετοιμάσει την επιστολή παραίτησής του
Ο υπουργός Οικονομικών του ΛιβάνουΓάζι Ουάζνι, βασικός διαπραγματευτής ενός σχεδίου 'διάσωσης' με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την έξοδο από την οικονομική κρίση, έχει ετοιμάσει την επιστολή παραίτησής του και την έφερε μαζί του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στον υπουργό και τοπικά ΜΜΕ.
Νωρίτερα τα τοπικά δίκτυα MTV και Al Jadeed είχαν μεταδώσει πως ο Ουάζνι παραιτήθηκε. Το Al Jadeed μετέδωσε στη συνέχεια πως ο Ουάζνι έφθασε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου κρατώντας την επιστολή παραίτησής του.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών