Ένα βήμα πιο κοντά είναι η αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς. Στο πλαίσιο αξιολόγησης υπηρεσιών του δημοσίου από τους πολίτες, που έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε ορισμένες περιπτώσεις, ξεκινά καινοτόμο πρόγραμμα που θα δίνει σημαντική ανατροφοδότηση στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να προχωρά σε σχετικές παρεμβάσεις. Οι νοσηλευόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα, μόλις παίρνουν εξιτήριο θα λαμβάνουν με μήνυμα έναν σύνδεσμο για να απαντήσουν σε προκαθορισμένο ερωτηματολόγιο.
Η αξιολόγηση των δημόσιων νοσοκομείων έχει μεγάλη σημασία καταρχάς για τους ίδιους τους πολίτες που θα μπορούν να εκφράζουν παράπονα, κενά και ελλείψεις. Συχνά οι διαδρομές τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), συνοδεύονται από ταλαιπωρία, για παράδειγμα εάν χρειαστεί να περιμένουν σε μια εφημερία, και έχουν να επισημάνουν προβλήματα. Επίσης, η νέα πρωτοβουλία έχει αξία για το Υπουργείο Υγείας, καθώς θα μπορεί να παρεμβαίνει στοχευμένα σε παθογένειες και εφόσον είναι εφικτό να τις διορθώνει.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.