Η OsteoStrong στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η OsteoStrong στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η αναγνωρισιμότητα της OsteoStrong αυξάνεται διαρκώς

osteostrong-osteoporosi
Η καινοτόμος εταιρεία OsteoStrong®, με την αποκλειστική μέθοδο οστεογονικής φόρτισης που έχει κάνει αίσθηση παγκοσμίως για τις πολλαπλές ευεργεσίες που παρέχει στον άνθρωπο, βρίσκεται εδώ και τρία  χρόνια στη χώρα μας.

Σε αυτό το διάστημα, μεσούσης μάλιστα της πανδημίας, η εταιρεία αναπτύχθηκε εντυπωσιακά και αυτή τη στιγμή διατηρεί τρία κέντρα ευεξίας (η OsteoStrong  έχει τρία κέντρα στη χώρα μας: Αθήνα (Σωρου 3-5, Μαρούσι, τηλ: 2106179265) και Θεσσαλονίκη (Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ: 231 046 7490) και σύντομα και στην Γλυφάδα. Καλέστε σήμερα για μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία).

Καθώς η αναγνωρισιμότητα της OsteoStrong® αυξάνεται διαρκώς, αυξάνεται και το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο για τη μέθοδο, αλλά και για την επιχειρηματική πρόοδό της.

Στο πλαίσιο αυτό, η OsteoStrong® δίνει το παρόν στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (10 - 18/9) και βρίσκεται στο περίπτερο του Hyatt Regency Thessaloniki για να ενημερώσει τους επισκέπτες για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες της καθώς και τις δυνατότητες επιχειρησιακής ανάπτυξης (franchise).

Από τις πρώτες ημέρες της έκθεσης, το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο και στο περίπτερο βρέθηκαν αμέτρητοι επισκέπτες προκειμένου να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες OsteoStrong®, αλλά και να δοκιμάσουν οι ίδιοι την επαναστατική μέθοδο οστεογονικής φόρτισης.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) είναι μια ετήσια εμπορική εκθεσιακή εκδήλωση μεγάλης σημασίας για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που λαμβάνει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης έκτασης 180.000 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1926 και σήμερα διοργανώνεται από τη HELEXPO.

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ 10-18/9/2022, έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της. 

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων. 

Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, την πράσινη ανάπτυξη και  στις νέες τεχνολογίες προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που μπορούν να αναδειχτούν και να εφαρμοστούν στην ελληνική αγορά.
Κλείσιμο
Σε αυτό το ευδόκιμο περιβάλλον για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα η OsteoStrong® δίνει το βροντερό παρόν εξελισσόμενη σε μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες, τόσο σε διεθνές, όσο και σε ελληνικό επίπεδο.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο «κύμα» ζέστης από αύριο στην «καρδιά» του Σεπτέμβρη - 40άρια μέσα στο Σαββατοκύριακο

Μέχρι και 6 ώρες αναμονή για το προσκύνημα στη σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Εδιμβούργο - Δείτε live

«Ο Πέτρος είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει, η Νίνου το ήξερε» κατέθεσε ο Μπιμπίλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης