Αγωγές κατά της Apple για την επιβράδυνση στα iPhone

Αγωγές κατά της Apple για την επιβράδυνση στα iPhone

Η αποκάλυψη ότι οι παλαιότερες συσκευές λειτουργούν με επιβράδυνση προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών

Ενώπιον δικαστικών αγωγών βρίσκεται η Apple, που επιβεβαίωσε ότι σκόπιμα επιβραδύνει τα παλαιότερα μοντέλα iPhone, επικαλούμενη λόγους «παράτασης της ζωής» των συσκευών. 

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, πολλοί καταναλωτές καταθέτουν αγωγές. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η πολιτική αυτή έχει στόχο να αναγκάσει τους καταναλωτές να αγοράζουν τα τελευταία μοντέλα.  Η Apple αρνείται τη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Σύμφωνα με αγωγή που κατατέθηκε στην Καλιφόρνια, δύο χρήστες υποστηρίζουν ότι η επιβράδυνση στην απόδοση των iphone τους προκάλεσε οικονομική ζημία και άλλες βλάβες. Στο κείμενο, που επικαλείται το ΤΜΖ, οι καταναλωτές υποστηρίζουν ότι «δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα στο εάν προτιμούν τις συσκευές τους να λειτουργούν πιο αργά». 

Παρόμοιες αγωγές έχουν κατατεθεί και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ. Σε κοινή αγωγή που κατέθεσαν πέντε χρήστες υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να αποκατασταθεί με την αντικατάσταση των μπαταριών. 

 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΕΓΩ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΒΑΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΩΝ ΤΕΛΟΣ 2017 ΑΡΧΕΣ 2018!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΘΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ!ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕ!1 ΦΟΡΑ ΤΑΓΑΡΙΑ!ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ!

George

Πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός που καταρακώνει για ακόμα μία φορά την φήμη της Apple, δεν είναι παρά μια μονάχα μικρή επιπλέον λεπτομέρεια για το τι πρεσβεύουν τα iPhones στην σημερινή εποχή. Κινητά υπερτιμημένα όσο δεν πάει άλλο, με υπερτιμημένα πανάκριβα αξεσουάρ, service και ανταλλακτικά. Με ένα λειτουργικό (ios) κλειδωμένο και σαφώς λιγότερων δυνατοτήτων σε σχέση με το open source android. Με δυνατότητές που τις φτάνουν ή μερικές φορές τις ξεπερνούν κιόλας, κινητά android με το μισό μόλις κόστος κτήσης. Το πρώτο iPhone ήταν για την εποχή του μια επανάσταση. Δέκα χρόνια μετά τα iPhone βελτιώθηκαν, αλλά και πάλι σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχουν μείνει πίσω, ενώ και οι τιμές τους αυξήθηκαν αδικαιολόγητα προς χάριν του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού από το υπερ κέρδος πώλησης της κάθε συσκευής.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apophis

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης υπολογίζουν ότι θα πλησιάσει σε ακτίνα 100.000 χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας - Επίσημη ενημέρωση με συνέντευξη Τύπου στα τέλη Ιανουαρίου

5
uhuhww

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της δωρεάν υπηρεσίας Vodafone Ready Index, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν τη μετάβαση στο ψηφιακό περιβάλλον και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, προτείνοντάς τους ψηφιακά εργαλεία μέσα από το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Vodafone Smart Business.