Αντιδράσεις για τη διαφήμιση των νέων iPad Pro - Τι συνέβη

Αντιδράσεις για τη διαφήμιση των νέων iPad Pro - Τι συνέβη

Την αντίδραση πολλών χρηστών προκάλεσε η διαφήμιση των νέων iPad Pro... Δείτε περί τίνος πρόκειται

shutterstock_1124590040
Αυστηρή κριτική και διάφορες αντιδράσεις φαίνεται να έχει προκαλέσει η νέα διαφήμιση της Apple, για την νέα σειρά tablet iPad Pro.

Διαρκεί μόλις 60 δεύτερα και στόχος της ήταν να δείξει πως το νέο iPad Pro μπορεί να καταρρίψει όλα όσα γνωρίζαμε για την δημιουργικότητα και την ψυχαγωγία, όμως πολλοί χρήστες είχαν αντίθετη άποψη, επισημαίνοντας πως δημιουργίες και παρτιτούρες δεν είναι δυνατόν να συνθλίβονται.

Crush! | iPad Pro | Apple


Κλείσιμο
Μάλιστα, ένας από αυτούς δοκίμασε να την αντιστρέψει, διατηρώντας ωστόσο την κεντρική της ιδέα.

Στόχος του, όπως άφησε να εννοηθεί στο λακωνικό caption, ήταν να την διορθώσει, καθώς μπορεί το νέο iPad Pro να αλλάζει τα δεδομένα, ο σεβασμός όμως προς την παραδοσιακή τέχνη και τους καλλιτέχνες της είναι αδιαμφισβήτητος.

Τέχνη και δημιουργικότητα σε ένα iPad

Κατά πάσα πιθανότητα όμως, η κεντρική ιδέα της δημιουργικής ομάδας πίσω από την διαφήμιση ήταν να δείξει πως όλα αυτά «συμπυκνώνονται» και εμπεριέχονται πλήρως στο νέο, παντοδύναμο και πιο λεπτό iPad Pro, όπως εξάλλου συμβαίνει και με άλλα tablet της εταιρείας κολοσσού.

Για παράδειγμα, το iPad Pro 2022 ενσωματώνει όλα τα παραπάνω, με νέο από άκρη σε άκρη σχεδιασμό για να είστε αποτελεσματικοί, δημιουργικοί και να μένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε.

images_by_date_2023_October_18_10_scraped_main_images_SF_07731048


iPad Pro 2022

Χρησιμοποιεί τον 8πύρηνο επεξεργαστή M2 της Apple, καθώς και 8GB μνήμης RAM για κορυφαίες επιδόσεις, ό,τι και να κάνεις.

Ακόμη, το tablet διαθέτει 10 πυρήνες για πανέμορφα γραφικά, αλλά και 128GB χωρητικότητας, για να έχετε όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές πάντα μαζί σας.

Εξίσου ευέλικτο, το iPad 10thGen προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να δημιουργείτε και να βρίσκεστε πάντα σε σύνδεση με όσους και όσα αγαπάτε.

images_by_date_2023_October_18_10_scraped_main_images_SF_06808107


iPad 10thGen

Χρησιμοποιεί τον 6πύρηνο (2x 3.0GHz Firestorm + 4x 1.8GHz Icestorm) επεξεργαστή A14 Bionic της Apple, για κορυφαίες επιδόσεις, για όλες τις χρήσεις.

Ακόμη, το tablet διαθέτει 4 πυρήνες για πανέμορφα γραφικά, αλλά και 2 κάμερες (1 μπροστά και μία πίσω), για να μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες και selfie, ή να επικοινωνείτε μέσω βιντεοκλήσεων με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τους συνεργάτες σας.

Πανάλαφρο, πανέμορφο και πανίσχυρο το iPad Air 5th Gen προσφέρει ταχύτατη απόδοση, αποτελώντας μια δημιουργική και ευέλικτη, φορητή gaming συσκευή ασυναγώνιστης ισχύος.

Διαθέτει Touch ID και είναι κατάλληλο για χρήση τόσο για να κρατάτε σημειώσεις όσο εργάζεσρε όσο και για να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ενώ βρίσκεστε οπουδήποτε.

images_by_date_2023_October_18_10_scraped_main_images_SF_02952615


iPad Air 5th Gen

Πρόκειται για ένα λεπτό και ισχυρό τάμπλετ, διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, για να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Έρχεται εξοπλισμένο με θύρα USB-C είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική για την φόρτιση της συσκευής ενώ περιέχει και bluetooth 5.0, έτσι ώστε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το κινητό στο τάμπλετ σας.

Θα τα βρείτε όλα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε tablet ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης